خیلی بده؟ من تو اطرافیان مثلا کسیم که درسم خوبه اگه نتیجم اون چیزی که باید بشه نشد برم اینا احساس میکنم کوچیک میشم یا بقیه فکز میکنن خنگی چیزیم که از تجربی رفتم این
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من زخم دیده همین موضوعم دوم دبیرستان بودم دوست داشتم برم انسانی بخونم بهم گفتن مگه تو خنگی که بری انسانی،تو ریاضیت خوبه ریاضی بخون،منم ریاضی خوندم کارشناسی مهندسی مکانیک خوندم ترم پنج دیدم دوست ندارم رشتمو و آینده ای هم ندارم تو این رشته با شرایطی که داشتم ،یکم تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم که مدیریت مالی بخونم،در عین حال که میخوندم برای مکانیک تا درسامو پاس کنم درسهای مدیریت مالی رو هم میخوندم تا امتحان بدم ارشد،خداروشکر لیسانسم گرفتم ارشدم قبول شدم چون رشته کارشناسیم مالی و حسابداری نبود خیبی اذیت شدم ولی تلاش کردم چندتا مدارک بازار سرمایه هم گرفتم،الانم یه جایی مشغولم که اون روزی که شروع کردم مدیریت بخونم آرزوم بود اینجا مشغول بشم،توام از حرف این و اون نترس هیچکی بیشتر از خودت از تواناییات و علائقت خبر نداره،انتخابی که به نظرت درسته رو انجام بده بعدم به خدا توکل کن و تلاش کن مطمئنم یه روز اونایی که الان مخالف انتخابتن به اینکه درست میگفتی و شجاع بودی رفتی سمت استعدادت اعتراف میکنن.
یه سوالمدیریت مالی آینده شغلی و درآمدش بهتره یا حسابداری؟
ببین به نظرم مالی فراگیر تره،چون علاوه بر مبانی حسابداری و مالی شرکتی،تو بحث سرمایه گذاری هم میتونی وارد شی ولی ارشد دولتی قبول شدنش سخت تره چون ظرفیتش خیلی کمه،هرچند که کلا از چیزایی که تو دانشگاه یاد میگیری هیچی در نمیاد خودت باید بیرون مطالعه کنی و کلاس بری مباحث مختلف یاد بگیری که در اون صورت هم رشتت چه مالی باشه چه حسابداری فرق نداره