2777
2789
عنوان

وای چقدر هوا گرمه 🥵🥵

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ومایی که درجه هوا تا ۵۰هم میرسه و روزی ۲ساعت برقا رو قطع میکنن با قطع برق آب هم قطع میشه اینجا بوشهر وکسی صدای مارو نمی شنوه توی زمستون پویش راه انداخته بودن مدام از صرفه جویی میگفتن که گاز مناطق سردسیر قطع نشه ولی الان برا جنوب تو این گرما هیچکس صدای مارو نمیشنوه

چشم درخدمتم و اگه ممکنه درخواست بدین چون متاسفانه برخی نی نی یار های محترم تبلیغ میدونندتا تعلیق نش ...

فقط ی سوال کوتاه هست 

اینکه من و همسرم ماشین که خریدیم ،،، اول فروشنده وکالت به همسرم داد که بیاد شهر خودمون و ماشین رو ب نام من بزنه .. 

آیا بعدا می‌تونه همسرم از من  پس بگیره ؟؟ 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
فقط ی سوال کوتاه هست اینکه من و همسرم ماشین که خریدیم ،،، اول فروشنده وکالت به همسرم داد که بیاد شهر ...

بنا بر این هست که مال شماست که بنامت میزنه مگر بهانه هایی رو ببافد و نزد قاضی محرز بشه که نخریدی 

بنا بر این هست که مال شماست که بنامت میزنه مگر بهانه هایی رو ببافد و نزد قاضی محرز بشه که نخریدی

اها درسته 

البته این رو برای روز مبادا پرسیدم 😄

وگرنه فعلا که خدا رو شکر مشکلی نبوده .. 

بسیار ممنونم از پاسخگوییتون💐💐

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
اها درسته البته این رو برای روز مبادا پرسیدم 😄وگرنه فعلا که خدا رو شکر مشکلی نبوده .. بسیار ممنونم ...

حساس نشین امیدوارم مشکلی پیش نیاد که به اونجاها بکشه اما اگه مشکلی پیش اومدم روم حساب کن درخدمتم

جدی میگی چیزی ک داری میگی خیلیه هاا الان اگه انقدید پس تیرو مرداد چی 100 میشید؟

ما خوزستان هستیم 

مرداد و شهریور شرجی داریم رطوبت صددرصد میشه 

دیگه گرمامون تا ۶۰ بیشتر نمیره 

استقلال زیبا ترین عشق جهان:) 🥺🙂💙