2777
2789

سلام به مامانای عزیز ،من دخترم ۲سالش تموم شدهمن از حدود یک ماه پیش شروع کردم شیرهای روز بچمو با بازی و خوراکی وجایگزین های دیگه مثلا بیرون بردمش و.. خیلی کم کنم فقط برای خواب ظهرش میخورد و برای خواب شب یکبارم تو شب بیدار میشد اما گاهی صبحای زود بیدار میشه تلافی هرچی شیر که نخورده رو در میاره دیگه واقعا توانی برام نمونده دیروز دیگه از داروخوته تلخک گرفتم ولی نمیدونم کار درستیه یا نه اخه میدونم دخترم برای شیر خوابش به این راحتی ها کوتاه نمیاد و هیچ جوره نمیخوابه نمیدونم چیکار کنم نکنه اسیب ببینه بچم؟

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا

من مجبور شدم یدفعه بگیرم

با رژلب😂😐

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بزار تا هروقت خودش خاست بخوره دختر من تا ۳ سالگی خورد بعدش خود ب خود دیگه نخورد ولی فقط موقع خاب میخورد

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیر شب رو بهتر بود سیزده ماهگی بگیری 

تا اینجاش عالی پیش رفتی یکم دیگه تحمل کن که بعدا دلت نسوزه اینم با روش تدریجی بگیر تو میتونی

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بزار تا هروقت خودش خاست بخوره دختر من تا ۳ سالگی خورد بعدش خود ب خود دیگه نخورد ولی فقط موقع خاب میخ ...

وضعیت دندوناش چطوره؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بزار تا هروقت خودش خاست بخوره دختر من تا ۳ سالگی خورد بعدش خود ب خود دیگه نخورد ولی فقط موقع خاب میخ ...

وای این چه کاریه اخه من دیگه در توانم نیست 

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا
وضعیت دندوناش چطوره؟

سالمه الانم ۱۳ سالشع ی دندون خراب ندارع 

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
وای این چه کاریه اخه من دیگه در توانم نیست

نمیدونم ولی نمیتونستم از شیر بگیرمش دلش نداشتم تا خودش دیگه نخورد 

شیر شب رو بهتر بود سیزده ماهگی بگیری تا اینجاش عالی پیش رفتی یکم دیگه تحمل کن که بعدا دلت نسوزه اینم ...

اخه اصلا هیچ جوره قبول نمیکنه که نخوره مثلا شیرش میدم بعد از دهنش در میارم لالایی میگم گریه میکنه اصلا گوش نمیده من چی میگم خودمم دیگه واقعا این روزا حس میکنم شیر دادن حتی از لحاظ روحی خیلی خستم کرده 

دقیقا منم همین مشکلو دارم واقعا خسته شدم حساب کن من دوتا بچه رو پشت سرهم شیر دادن الان سه ساله شیر م ...

خیلی سخته بعضی موقع ها فکر میکنم شابد من خیلی بدنم ضعیفه ولی حس میکنم داغون شدم اصلا انرژی ندارم

من مجبور شدم یدفعه بگیرمبا رژلب😂😐

اخی عزیزمم 

سالمه الانم ۱۳ سالشع ی دندون خراب ندارع

منم باور کردم

منم باور کردم

الان خابه بیدار شد از دندونش عکس میزارم اینجا