2777
2789
عنوان

ازدواج

243 بازدید | 15 پست

وقتی دخترای ۲۰ ۲۱ یا حتی ۱۹ ساله اینجارو میبینم که نگران ازدواجشون هستن مثلا خواستگار ندارن اطرافیانشون ازدواج کردن ولی اونا نه هیچ موردی براشون نمیاد واقعا ناراحت میشم چون خودمم تو اون سن وقتی اطرافیان و دوستانم ازدواج میکردن میگفتم چرا برای من نمیشه چرا من هیچ پیشنهاد و خواستگاری ندارم چرا همه دارن ازدواج میکنن ولی حتی ی نفرم به من نگاه نمیکنه 

اون موقع شاغلم نبودم و درک و فهم الانم نداشتم همینطور روابط اجتماعی و روابط کاری الانم رو 

الان شده ۲۸ سالم کلا ۵ تا مورد داشتم یکی از یکی بدتر تو مجازی درخواست زیاد داشتم ولی من نمیدونم چ کرمیه تا جواب سلامشونو میدی میخوان لباستو دربیارن 

الان شاغلم روابط خوبی دارم چون جاهای خوب کار کردم

قیافه و تیپم خوبه 

تو اجتماعم هستم ولی باز هم پیشنهادی ندارم کسی سمتم نمیاد و این موضوع واقعا اذیت کنندس

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

یه چیز بهت بگم. دختری پیشنهاد میگیره که با دخترای اطرافش فرررق داشته باشه. وقتی همه دخترا عین هم شدن چه توی پوشش چه حرف زدن چه قیافه و ارایش تو هم میشی یکی بین هزار نفر دیگه. سعی کن یه چیز خاص منحصر به فرد واسه خودت داسته باشی. تو ذهن میمونه. مثلا میگن فلانی دقت کردی چقدر قشنگ و شمرده صحبت میکنه. فلانی دیدی چقدر خونگرمه. فلانی دیدی چقدر تیپش خاص و خانومانه ست. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم

منم کلا خواستگار نداشتم شاید یکی دوتا اونهام یکی شون زنشو‌طلاق داده بود یکی هم‌ خیلی وضع مالیشون از ما پایین بود

در حالیکه خودم دختر به گفته همه خوشگلی بودم 

دختر متین و موقری هم بودم

منم شکرخدا فوق لیسانسم و شاغلم‌ و‌درامد خیلی خوبی دارم شکر

و بسیار خوشحالم که ازدواج نکردم چهل و‌شش هفت سالمم هست

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.😇 

با ازدواج مسولیت ۱۰۰ برابر میشه گاهی میگی کاش جایی بود وکمی استراحت میکردم ومجردی هم عاشق این دنیای پر از خستگی هست میخواد خودشو بسپاره به باد وفقط فکر دیگران باشه بدون که شرایطه خیلی خوبی داری وآرامش که داری برای همه چیز کافیه

شغلتون رسمی هست و کسی نمیاد؟ و اینکه ظاهر و پوششتون چجوریه؟

رسمی نیستم ولی جای خوبی کار میکنم 

ظاهر و پوششمم خوبه

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
رسمی نیستم ولی جای خوبی کار میکنم ظاهر و پوششمم خوبه

ببین بنظرم باید یکی معرفیت کنه به اشخاصی که قصدازدواج دارن. 

مثلا خواهر منو، شوهرم معرفی کرد به همکارش

معرف های ازدواج هم زیاده من خودم قبلا خیلی مخالف این چیزا بودم، ولی وقتی یکی بخواد ازدواج کنه چه فرقی داره چجوری با طرف مقابل آشنا بشه

تو ایران خانواده خیلی مهم هست.

خوب یا بد بودن خانواده یه بحث هست.

ولی بحث مهم تر رفتارها و تعاملات و مراودات خانوادگی هست که هم خودش برای این قضیه مهم هست و تاثیر گذار هم بر تربیت و آموزش و رفتار اون خانم از اون خانواده تاثیر مستقیم داره

من خیلی شغل خوبی دارم اما بازم پیشنهاد خوب ندارم پيشنهاد هایی هم کخ دارم اونی که میخام نیست همکار و ...

پزشک هستین؟ 

بنظرتون یه خانم پزشک با مهندس یه معدن معروف با دریافتی ماهی 100 میلیون، ولی خانواده کشاورز و ساکن روستا

موافقت میکنه ازدواج کنه؟