2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثبته که😍

این تکرر ادرار و درد خفیف زر دلم عادیه از علایمشه.

مبارکت باشه مامانی.

امروز برو یه آز تیتر بتا بده

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

مثبته مبارک ولی حتما ازمایش بده

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

چه جالب منم صبح گذاشتم مثبت شد 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
مثبته که😍این تکرر ادرار و درد خفیف زر دلم عادیه از علایمشه.مبارکت باشه مامانی.امروز برو یه آز تیتر ...

مممنونم ازتون انرژی خوبتون و دریافت کردم.ولی استرس بدی دارم میترسم از پسش برنیام

چه جالب منم صبح گذاشتم مثبت شد

من چند وقت پیش رفتم دکتر سونو انجام دادم 

گفت جمعه و سه شنبه اقدام کن

یدونه تخمک داری

الان حدود 16.17روز از اقدام میگذره که دیشب بیبی چک گذاشتم هاله انداخت و صبح دوباره استفاده کردم صورتی شد