2777
2789

من عقدم و هزینه هامو شوهرم میده (کلا آدم پرخرجی نیستم)، خودمم تا اول اردیبهشت کار میکردم یکسال و شغل خیلی حمالی خالص با کارفرمای بد و مزخرف بود و پر از تحقیر و اذیت ، کارفرما دیوونه بود مشکل مغزی داشت و عقده ای بود زورگویی میکرد ، توی تایمی که کار کردم حقوق خیلی کمی میداد و همون کم رو هم خرج خودم کردم و یکسال از بابام پولی نگرفتم ، الان قراردادم تموم شده ، درگیر اینم برم دوره ای و شغل دیگه ای انتخاب کنم ، توی این وسط هم بابام هروقت پولی لازم داشت مدام واسش وام گرفتم به اسم خودم و قسطاشو خودش داد ماهانه ، مبلغی هم لازم داشت خودم هدیه دادم بهش ، مامان و بابای من خرج ما نمیکنن تمام پولا و خرجا واسه مهمون هاشون هست و ما مجموعا شاید اوجش نفری یکی دوتومن خرج بچه ها بشه در ماه ،بابام مدام توقع داره پول بهش بدیم و کمکش کنیم و هروقت پول کم میاره توی خونه داد و بیداد و دعوا راه مینداره و شاید یک هفته روزانه از صبح تا شب ۵یا ۶ بار دعوا راه بندازه 

هستید بقیشو بزارم ؟

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا این وسط آدم قدر شناسی نیست و هرجا هم میشینه فقط از ما بچه ها بد میگه و از شکم ما سال ها زد و برد داد به برادر معتادش و خرج اونا رو میداد یا کلا خرج مهمونی های فامیلی و مداوم خونمون مهمونی و شلوغه ، حالا من عقدم جهیزیه ندارم هنوز و همه فشارا افتاده روی شوهرم و همه رو شوهرم مجبوره بخره سر همین عقد موندیم مدت طولانی ، خودمم قطعا خرج دارم چون پولی بهم نمیدن 

حالا دوباره پول کم آورده از سر صبح تا الان خونمون دعوا بوده که باید بچه هام کمک کنن و پول بدن ، چون من بزرگشون کردم ، حالا من چندوقت دیگه می‌خوام عروسی کنم ، نمیدونم باید چیکار کنم بعد از ازدواج از شوهرم و من توقع کمک مالی نداشته باشه ؟ چون ما خودمون هم داریم با وام ازدواج و کلی قسط و بدبختی عروسی میکنیم و اول ازدواج قطعا دستمون خالیه و اصلا شوهرم توی محیطی بزرگ شده که اتفاقا بعد از ازدواج باید خانواده کمک بچش کنه نه اینکه بچه بده به ننه باباش ، موندم چیکار کنم 

دست پیش رو بگیر.همش از اجاره خونه و خرج زندگی بنال و اینکه کسی نیست کمکتون کنه.خوبه جواب میده.اگر یه دفعه شوهرت پول بده دیگه ولتون نمیکنه داریم از این طور آدم ها خیلی سخته زندگی در کنارشون..اصلا پولی ندید که توقع میره بالا بذار از شوهرت بدش بیاد بهتر میشه برات

دست پیش رو بگیر.همش از اجاره خونه و خرج زندگی بنال و اینکه کسی نیست کمکتون کنه.خوبه جواب میده.اگر یه ...

میدونم اگه یه بار ازش پول بگیره ،دیگه مدام طلبکارع ازش و بار بعد بگه نه ، جوری برخورد می‌کنه که انگار وظیفه شوهرمه 

میدونم اگه یه بار ازش پول بگیره ،دیگه مدام طلبکارع ازش و بار بعد بگه نه ، جوری برخورد می‌کنه که انگا ...

وآسه همین گفتم همیشه شما دیدینش بنالید که زیر فشار قرض و قسط هستین و به کمک نیاز داری

وآسه همین گفتم همیشه شما دیدینش بنالید که زیر فشار قرض و قسط هستین و به کمک نیاز داری

بنظرت ارتباطمون رو بعد از ازدواج کم کنیم ؟ مثلا سالی یکی دوبار بیایم نهایتا ؟ شوهرم شهر دیگه هست خونشون با چندساعت فاصله البته توی یه استاتیم و بعد از ازدواج میریم اونجا زندگی میکنیم ولی خانوادم شهر خودمون

بنظرت ارتباطمون رو بعد از ازدواج کم کنیم ؟ مثلا سالی یکی دوبار بیایم نهایتا ؟ شوهرم شهر دیگه هست خون ...

ببین بازخوردشون چیه یا ماهی یه بار بیایین مثلا پنج شنبه  و جمعه برگردید اگه دیدی تو همین فاصله هم میخواد بکنه ازتون بگو نمیتونم بیام از بس که بدهی داریم نمیتونیم از پس بنزین و هزینه ماشین بربیاییم و بیفتیم جاده

ببین بازخوردشون چیه یا ماهی یه بار بیایین مثلا پنج شنبه و جمعه برگردید اگه دیدی تو همین فاصله هم می ...

میدونم اگه ماهی یه بار بیام ،دعوا راه میندازه جلو شوهرم آبرومو می‌بره 

چقدر بد ..پس همون سالی یکی دوبار اونم کوتاه بیا بگو همسرت مرخصی نداره

دور باشم بهتره اره ، بهونه میکنم نمیام 

مجردیمو خراب کرد بهترین سالای عمرمو 

باید مراقب متاهلیم باشم خرابش نکنه

دور باشم بهتره اره ، بهونه میکنم نمیام مجردیمو خراب کرد بهترین سالای عمرمو باید مراقب متاهلیم باشم خ ...

انشالله بهترین ها در انتظارته زندگیت رو به بهترین نحو مدیریت کن خوشبخت باشی عزیزم