2777
2789
اگر حامی و پشتوانه مالی نداری فعلا هیچ کار نکن . ناچار باید با خیانت هم کنار اومد و هیچی نگفت تا به ...

اگه پول داشته باشم هم خانواده م نمیزارن مستقل زندگی 

کنم .دوست ندارم برگردم خونه بابام خیلی سخت گیرن

حوصله شونو ندارم 

همه جا باهم باشید.به جز سر کار.وقتی میخواد بره بیرون بگو منم حوصله ام سر رفته میام.کم کم پاش رو دور ...

بشتر وقت ها یه شهر دیگست وقتی هم خونه ست

بازم میگه کار دارم همش بیرونه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه پول داشته باشم هم خانواده م نمیزارن مستقل زندگی کنم .دوست ندارم برگردم خونه بابام خیلی سخت گیرنح ...

برگردی خونه بابا دیگه اون دختر سابق نیستی همه چیز عوض شده و سختگیرها به شدت بیشتر از قبل  میشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

اره درسته منم بخاطر اون مجبورم تحمل کنم

میدونی که هزاران هزار زن توی مملکت خودمون دارن مثل تو تحمل میکنن و نمیذارن نزدیکترین کسانشوم هم از ماجرا مطلع بشه !!!!

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

میدونی که هزاران هزار زن توی مملکت خودمون دارن مثل تو تحمل میکنن و نمیذارن نزدیکترین کسانشوم هم از م ...

یه مدت نزاشتم کسی بفهمه حالا که خانواده ها  فهمیدن 

من مقصر شدم 

تحمل کردن خیلی سخته حالم بده دیگه خوب نمیشم 

همش تو حال خودمم افسرده شدم 

خب بگو منم میام باهم کارت انجام میدیم.

اگه واسش مهم بودم که خیانت نمی‌کرد 

از طرفی هم وقتی بابام جلوی خانواده شوهرم میگه زن باید تو خونه بشینه نوکری مادر شوهرشو بکنه از پسر مردم چه انتظاری داشته باشم 

2790
2778
2791
2779
2792