2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته ادم همش خودشو گول میزنه چون اینجوری قابل تحمل تر میشه براش بعد با خودش میگه مگه چی کم داشت ...

درسته منم فکر می‌کنم اسی نهایت تلاش شو میکنه جدا نشه و نمیخواد خیانت شوهر شو قبول کنه آدم دلش میسوزه چون تو جوانی جدا بشی ممکنه بخت خوبی حتی خیلی خوب تر از قبلی پیش بیاد ولی سنش بره بالا احتمالش هم میره بالا و از طرفی آدم خودش حس و حالشو نداره دیگه 

من بهش گفتم چیزی ازت نمیخوام فقط طلاق م بده بعد برو هرکاری دوست داری بکن قبول نکرد میگه دوستت دارم

توام دوسش داری پس چرا خیانت نمیکنی؟ چون دوس داشتن واقعی خیانت توش نیس، دوست نداره

یادت باشه خیانت اشتباه نیس انتخابه

با دختره حرف زدم بهش گفتم کمک کن من طلاق بگیرم شما راحت باشین واسم مدرک جور کن بده قبول نکرد گفتم من میرم کنار تو بشین زندگیتو بکن اما همش دروغ بود 

اره یه دختر۵ساله دارم بادختره حرف زدم گفت همدیگه رو میبینم بعضی وقت ها

پس بار اولش نیست میتونی یه بار دیگه بهش فرصت بدی به نظرم اکثر خانما حداقل یک بار بهشون خیانت شده تو از اینم که جدا بشی باز هیچ تضمینی برا خیانت نکردن همسر بعدیت نیست اینایی هم که با ظاهر بهترین زندگی رو دارن بازم خیانت دیدن وبه روی خودشون نمیارن ببین میتونه خودش رو اصلاح بکنه یا نه

خب منم همش برام جای سوال داشت هرجور فکرشو کردم جور درنمیاد که یه مرد دونفرو حتی باهم دوست داره خیل ...

پس‌من چی بگم که یه ماه بعد عقد دیدم به یه پسر ت.رنس زده بود عشقم ترخدادببخشید نمیتونم زیاد بهت برسم تو ک میدونی بخاطر کارم روم زومن

درسته منم فکر می‌کنم اسی نهایت تلاش شو میکنه جدا نشه و نمیخواد خیانت شوهر شو قبول کنه آدم دلش میسوزه ...

درسته مرد خوب هست ولی به نظرم شاید 20درصد خانما شوهرشون خیانت نکرده بقیه حتی در حد یه بارم شده خیانت دیدن پس 

پس بار اولش نیست میتونی یه بار دیگه بهش فرصت بدی به نظرم اکثر خانما حداقل یک بار بهشون خیانت شده تو ...

خیلی ها هم هستن خیانت ندیدن ولی ما بیشتر اونایی رو میبینیم که خیانت دیدن چرا چون اون زنی که خوشبخته و شوهرش خوبه که نمیاد بگه