2777
2789
چیزی نگرفتم ازش فقط قول داد تکرار نکنه

خب درست نبوده 

موقعی که خیانت برای بار اول اتفاق میفته یک سری کارها باید انجام بشه.مثل اینکه از اول میخواهید پیمان ازدواج ببندید 

اگر راحت بگذری احتمال تکرار بیشتر میشه 

ادم میترسه ازدواج کنه با این چیزا تهش همشون خیانت میکنن یه روز

آدم خوب هم هست شک نکن ک هست 

منتها این ات آشغالا رو باید بشناسی که نیازمند تجربه و ساده نبودن هست و بدونی آدم خیانت کار نمیتونه کسی و دوست داشته باشه و باز خیانت میکنه و جدا بشی تا اینکه همه عمر و جوانی تو به امید درست شدن هدر بدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی اگه ۲۳سالته و ده سالته شوهرته یعنی از وقتی ۱۳سالگیت و بعد ازدواج کردین من حس می‌کنم عشق شوهرت به ...

من بهش گفتم چیزی ازت نمیخوام فقط طلاق م بده بعد برو هرکاری دوست داری بکن قبول نکرد میگه دوستت دارم 

یه بار خیانت کرد یا بخشیدی و باز تکرار کرد؟

هر بار چیری ازش دیدم یه بهونه ی آورد گفت چیزی نیست منم باور کردم اما این بار خودم با گوش هام شنیدم حرف زدنشو 

من بهش گفتم چیزی ازت نمیخوام فقط طلاق م بده بعد برو هرکاری دوست داری بکن قبول نکرد میگه دوستت دارم

دوست داشتن نیست عزیزم همه کسایی که خیانت میکنن به زنشون این حرفا رو میزنن میدونی چرا چون زن شونو طلاق بدن احتمالا باید مهریه بدن ابروی خودشون میره و از همه مهمتر زن بیرون که نمیاد خونه شو مرتب کنه غذا بپزه بچه تو نگه داره تو رو برای کار خونه می‌خواد 

خب درست نبوده موقعی که خیانت برای بار اول اتفاق میفته یک سری کارها باید انجام بشه.مثل اینکه از اول م ...

میدونه دوستش دارم از دوست داشتنم استفاده میکنه با زبون بازی راضیم میکنه ببخشمش

هر بار چیری ازش دیدم یه بهونه ی آورد گفت چیزی نیست منم باور کردم اما این بار خودم با گوش هام شنیدم ح ...

باور نکن و ساده نباش تو ۲۳سالته اوج زیبایی و جوانیت هست تا کی پای خیانت کار بسوزی بعدا به خودت میای میبینی به امید اینکه درست میشه سنت رفته بالا از زیبایی جوانی و شور و حالت کاسته شده 

دوست داشتن نیست عزیزم همه کسایی که خیانت میکنن به زنشون این حرفا رو میزنن میدونی چرا چون زن شونو طلا ...

شوهر من که بشتر خونه نیست شماله به من نیازی نداره که خونه باشم 

باور نکن و ساده نباش تو ۲۳سالته اوج زیبایی و جوانیت هست تا کی پای خیانت کار بسوزی بعدا به خودت میای ...

شآید باورت نشه تا پای مرگ رفتم قرص اعصاب میخورم 

آره دیگه فقط یه جرقه لازمه تا راهش باز بشه

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

شوهر من که بشتر خونه نیست شماله به من نیازی نداره که خونه باشم

پس کاریش نداشته باش بزار خیانت شو بکنه ممکنه ازدواج شما در سن خیلی کم اتفاق افتاده باشه و بعدا متوجه بشه اصلا شما زنی نیست چه ظاهری چه اخلاقی که اون میخواست احتمالا اشتباه جوانیش بودین و الان عاشق یکی دیگه شده 

2790
2778
2791
2779
2792