2777
2789
خب آشغالا این کارا رو میکنن چرا ،چرای کارایی که اینا میکنی و از من میپرسی خب اینا آدمای عادی نیستن ک ...

خب منم همش برام جای سوال داشت هرجور فکرشو کردم جور درنمیاد  که یه مرد  دونفرو حتی باهم دوست داره خیلی کثیفن بعضیا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی با وجود عشقش به زن خودش با خیانت میکنه؟ یعنی میتونه دونفرو باهم دوست داشته باشه

اینا زن شونو دوست ندارن فقط زن شون مفته کار خونه میکنه بچه نگه میداره غذا میذاره نمیخواد خدمتکار شو از دست بده به فکر خودش 

حتی با وجود عشقش به زن خودش با خیانت میکنه؟ یعنی میتونه دونفرو باهم دوست داشته باشه

شوهرم هزار بار قسم میخوره که دوستت دارم نمیتونم ازت جدا بشم اما باز کار خودشو میکنه 

اسی اگه ۲۳سالته و ده سالته شوهرته یعنی از وقتی ۱۳سالگیت و بعد ازدواج کردین من حس می‌کنم عشق شوهرت به شما یه عشق بچگانه و در اثر به قولی هورمون های جوانی بوده بعد الان متوجه شده مثلا شما رو دوست نداره و یه اشتباهی بوده که در سن خامی انجامش داده 

البته این نظر منه عزیزم ممکنه درست نباشه و از اساس غلط 

2790
2778
2791
2779
2792