2777
2789
عنوان

سنگکاری رو بزارم بچم بره یا نه

413 بازدید | 20 پست

سلام، من یه پسر 15 ساله دارم که خیلی به سنگکاری علاقه داره و میخواد از تابستون بره ادامه دار یادش بگیره، اما هرچی بهش میگم کار سنگینی هست و سخته و بدرد تو نمیخوره گوش نمیده بنظرتون چیکار کنم بزارم بره یا نه یا اگه کسی شوهرش یا از اطرافیان سنگکار هست بگه که چجور شغلیه چون خیلی نگرانم و نمیدونم چیکار کنم، هرچی بهش میگم تو که درسات خوبه این 3 سال باقی مونده تا کنکور رو بچسب به درست و نرو دنبال این چیزا گوش نمیده. 

بذار بره

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزار بره دنبال علاقش بعدا براش حسرت میشه

اگه درس نخوند و بعد چند سال پشیمون شد چرا درس رو ادامه نداده چی؟

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.                                           

سنگ کاری فکر کنم شغل پردرامدی اگه مشتری داشته باشی ولی من خودم همیشه فکر میکنم پسزی که درس نمیخونه مثلا ی دیپلم تجربی میگیره حتما بره نیرو انتظامی ارتشی که ی درامد دولتی داشته باشه حقوقش بد نیس درکنارشم کار آزاد بکنه

اگه درس نخوند و بعد چند سال پشیمون شد چرا درس رو ادامه نداده چی؟

الان فقط رشته تجربی و قبول شدن رشته پزشکی اینا یا رشته های فرهنگیان توی درس آخر عاقبت داره  ته درس هیچی نیست 

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚