2777
2789
عنوان

گلوووووم 😭😭😭 بیاین

174 بازدید | 13 پست

بچه ها یه هفتش گلوم میسوزه مثله سرماخوردگی بعدش حس میکردم تار صوتیم آسیب دیده بعدش قسمت سیبک گلوم هموجا امگا یچی مث گردوعه وقتی دراز میکشم آب دهنمم نمیتونم قورت بدم درس گوشمم از دیشب همین ساعتا انگار هوا توشه گوشمم این قسمت که تویه عکس دورش داریره کشیدن ورم کرده با همین گوشه هم صدا نمیشنوم در حد کم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرماخوردی دیگه فعلن آب نمک و یه چند قطره سرکه باهم مخلوط کن و قرقره کن تا این احساس بد داخل گلوت رفع بشه تا بقیه علائم بیماریتم بزنه بیرون که قشنگ بتونی درمانش کنی دمنوشم میتونی بخوری مثل آویشن و پونه 

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
سرماخوردی دیگه فعلن آب نمک و یه چند قطره سرکه باهم مخلوط کن و قرقره کن تا این احساس بد داخل گلوت رفع ...

اب نمک که قرقره کردم گلوم خیلی سوخت اصلا صدام بالا نمیاد اب ریزش بینی اینام ندارم

اب نمک که قرقره کردم گلوم خیلی سوخت اصلا صدام بالا نمیاد اب ریزش بینی اینام ندارم

ممکنه از همون خربزه ای باشه که خودت میگی خوردی البته یه مریضی هم اومده اول فقط تا چند روز گلودرد هست بعد بقیه علائم میزنه بیرون اشکال نداره حتا حساسیت به خربزه هم باشه بازم تسکین میده یه لیوان آب با یه قاشق چایی خوری نمک یه دوسه قطره هم سرکه بزنی داخلش بهتره مرتب قرقره کن درسته میسوزه ولی بعدش التیامش میده

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
یه مدل خربزه

احتمالا گلوت به خاطر الرژی به اون میوه باد کرده 

بچای عسل لیمو قاطی کن بخور هرچقدر بخوری زودتر گلوت باز میشه اینجوری فشاری که به گوشت هم اومده رفع میشه

تونستی امپول هیدروکورتیزون بزن البته با مشورت پزشک