2777
2789

دخترم ۸ الی ۹ سالشه اومدم مهمونی 

آنقدر بازی کرد که سردرد گرفته بود 

دیگه هیچی پیدا نکردم 

یدونه قرص استامینوفن کدئین دادم 

فکر کردم چون ۳۰۰ هست از ۵۰۰ سبکتره 

تو روخدا بگید کسی تا حالا داده به بچه داده 

آلام نینیسایت خوندم باید ۵۰۰ میدادم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۵۰۰ که قویه عزیز

بعد هیچ وقت کدئین به بچت نده

وقتی مجبوری ایتامینوفت ۳۰۰بدون کدیین بهش بده

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

من ۱۰ سالم بود بخاطر میگرنم میخوردم طوریم نشد ولی دیگه حواست باشه ندی بهش، بازم تگر وسواس داری از ی دکتر بپرس اگر جواب بدن سایتها هستن انلاین میپرسی

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
ممنون گلم بخدا اصلا نمیدونستم کدئین ضرر داره استرس و اظطراب گرفتم

ی بار مشکلی فکر نکنم باشه

ولی خب هیچ وقت دارو سرخود اونم به تجویز گوگل به بچت نده

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

من ۱۰ سالم بود بخاطر میگرنم میخوردم طوریم نشد ولی دیگه حواست باشه ندی بهش، بازم تگر وسواس داری از ی ...

ممنون عزیزم از دلگرمیت دیگه هیچ وقت تکرار نمیکنم 

خیلی استرس دارم

۵۰۰ که قویه عزیزبعد هیچ وقت کدئین به بچت ندهوقتی مجبوری ایتامینوفت ۳۰۰بدون کدیین بهش بده

ممنون عزیزم چرا ۵۰۰ خطرناک نیست ولی ۳۰۰ خطرناکه 

من برعکس فکر کردم

چون دورش پایینع دادم دیگه به کدئین بودنش توجه نکردم 

اولین بارم بود

۵۰۰ رو نصف کن برای دفعه بعد

حتی سه چهارم ۵۰۰ رو هم میتونه بخوره 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
ممنون عزیزم چرا ۵۰۰ خطرناک نیست ولی ۳۰۰ خطرناکه من برعکس فکر کردمچون دورش پایینع دادم دیگه به کدئین ...

عزیزم ۵۰۰قوی تره

۳۰۰ضعیف تره

چون کدیین داشت گفتم دیگه نده

اگه ۵۰۰بدون کدیین هم داشتی از خط وسط نصف باید میکردی بهش می دادی