2821
2789
عنوان

خواستگار

149 بازدید | 18 پست

دوستان من یه خواستگار دارم طرف مهندسه ، ماشین داره ، باغ ویلا و مغازه هم داره ولی شریکه با برادرش ، اخلاقش خوبه و باادبه ، ایشون ۳۴ سالشه من ۲۱ سالمه 

شرطایی که برام گذاشته چیه ، میگه مانتو بپوشی تا بالای زانوت ، آرایشت کم باشه ، سر و سنگین و خانوم باشی ، توی جمع خوب رفتار کنی و اینا ، میگه با نامحرم دست ندی ، کار نکنی دلیلشم اینه که میگه من هر چی در میارم واسه خانوممه دلیلی نداره کار کنه 

بعد یکم حرف زدیم گفتم من میخوام یه رشته خوب ادامه تحصیل بدم و میخوام کار کنم ، بهم گفت موافق کار کردن نیستم ولی بخاطر شما اینو قبول میکنم ولی فقط میتونی تو یه محیط زنونه کار کنی ، تحصیل هم اگه شرایطش محیا باشه مشکلی نیست بهش گفتم همه ی اینا رو میخوام تو عقدنامه ذکر بشه گفت اشکالی نداره و موافقم ، شرطای دیگمم قبول کرد ، همون جلسه اول بهم گفت من نظرم مثبته ، چیزایی که مد نظرم بود رو شما دارین 

نظرتون چیه 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ای پرچمت ما را کفن ، وطن 🖤

من موافق مردی که جلوی آرایش و پوشش عادیمو بگیره نیستم

زنونگی آدمو کور میکنن اینا

کار کردن یا نکردنمونم به شوهر مربوط نیس

🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.من سه ساله متاهلم مرتیکه مشکوک زاده،درخواست نده!

من موافق مردی که جلوی آرایش و پوشش عادیمو بگیره نیستمزنونگی آدمو کور میکنن ایناکار کردن یا نکردنمونم ...

درست ، متاهلین؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حتما حتما حق کار و تحصیلت بگیر درصدش زیاده بعد ازدواج جلوتو بگیره مردا قبل ازدواج حرف زیاد میزنن بعد ...

من گفتم تو عقدنامه باید ذکر شه گفت مشکلی ندارم ، بابامم حمایتم میکنه و خیلی پشتمه 

همه چیزش عالیه ولی اختلاف سنی زیاده کاش کمتر بود

۱۳ سال ، تو ظاهرش نشون نمیده ، رفتارش هم خوبه یعنی انگار خصوصیات هر دهه رو میدونه و بلده چجوری رفتار کنه

من گفتم تو عقدنامه باید ذکر شه گفت مشکلی ندارم ، بابامم حمایتم میکنه و خیلی پشتمه

درستش همینه 

بعد ازدواجم به هیچ بهونه ای ادامه بده 

شاید بهت نگه نه نرو با ... 

به بهونه های مختلف که مثلا کارش سخته و ... سعی کنه جلوتو بگیره 

مثلا یه بهونشم لو داده الان که جایی کار کنی که مرد نباشه 

غیر ممکنه چنین چیزی

چرا منم میگم سنش زیاده

من به شخصه 21سالمه حتی سی جواب رد میدم 

و این محدودیت ها و قبول نمیکنم 

- خدایا ما به دیدن معجزه‌ های تو در لحظه‌های نا امیدی ، سخت محتاجیم . 🌱🤍﮼‌
درستش همینه بعد ازدواجم به هیچ بهونه ای ادامه بده شاید بهت نگه نه نرو با ... به بهونه های مختلف که م ...

میگه با پسرعموهات نباید دست بدی و اینا ، غیرتیه 

منم شغلی که در نظر داشتم محیطش زنونه بود 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز