2777
2789

یک درسم مونده. اما بعدش باید مرور رو شروع کنم.

خیلی خستم. واقعا خسته. اما مجبورا باید ادامه بدم. اینجا ثبت گزارش میکنم. تا جای ممکن میخونم، اگه خدا بخواد تموم میکنم. اگه نخواد مجبورا دیگه میرم بخوابم. 

اگه بخوابم از اونور شاید بیدار شم و شاید نه. چون وقتی خواب میرم خیلییی سخت برای درس میتونند بیدارم کنند. 

به خاطر همین فعلا با این خستگی ادامه میدم. برم درس ۱۲ هم بخونم و سوالاتش و نمونه سوالاتش رو حل کنم 

اگه بتونم در حد ۱۸-۱۹ بنویسم برام کافیه. چون تاثیرش زیاد نیست 

...

دینی و فارسی چطور دادی؟ اونارم 18/19 میگیری؟

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دینی ۱۹.۵ ادبیات مشخص نیست ولی از حدود ۱۵ تا ۱۶ احتمالا بگیرم

منم هر هر دوتاشونو بین ۱۸ تا ۱۹ میگیرم

میخوای باهم بخونیم این بازه امتحانیو؟

البته من سلامتو کلا کم کاری کردم نخوندم و میخوام از الان تا صبح بیدار باشم بخونم و ببینم چی میشه:/ پشیمون شدم چرا نخوندم مث آدم

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
دینی ۱۹.۵ ادبیات مشخص نیست ولی از حدود ۱۵ تا ۱۶ احتمالا بگیرم

قبلا هم خوندی یا الان تو فرجه ها داری میخونی ؟

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

قبلا هم خوندی یا الان تو فرجه ها داری میخونی ؟

نه والا خر بودم تو فرجه ها خوندم. اگه فقط یه ماه قبلا میخوندم همه رو بیست میشدم :) 

الان این نمرات رو تو همین فرجه ها دارم میارم. افسوس میخورم هعی

...

منم هر هر دوتاشونو بین ۱۸ تا ۱۹ میگیرممیخوای باهم بخونیم این بازه امتحانیو؟البته من سلامتو کلا کم کا ...

ماشاالله 💁🏾‍♀️ آره البته. من دیگه ۴۵ دقیقه میرم سر درس. هرچند چون خستم نمی‌دونم بازه های مطالعه ام چند دقیقه ای یا ساعت میشه. تا اونجا که جون دارم میخونم. بعدش هم اگه خدا بخواد تموم و مرور.. 

...

نه والا خر بودم تو فرجه ها خوندم. اگه فقط یه ماه قبلا میخوندم همه رو بیست میشدم :) الان این نمرات رو ...

چجوری میخونی پشت سر هم من سریع خسته میشم🤦🏻‍♀️

چجوری میخونی پشت سر هم من سریع خسته میشم🤦🏻‍♀️

از اجبار. پشت کنکوریم. سال اول هیچی نخوندم. سال دوم هم نخوندم. چون دیگه بریدم زده به سرم میگم من که بلاخره یه دانشگاه میزنم و میرم حداقل یکم جای چرتی نباشه 🤣

تا الان سر همین سلامت ۱۱:۴۳ خوندم. تا صبح شاید به ۱۴-۱۵ برسه اگه بشه بیدار موند💀

...

از اجبار. پشت کنکوریم. سال اول هیچی نخوندم. سال دوم هم نخوندم. چون دیگه بریدم زده به سرم میگم من که ...

ایول!

منم پشتم رشتت چیه

من میترسم بخونم کتاب بازه پا میشم نیرم سراغ یه کار دیگه

ماشاالله 💁🏾‍♀️ آره البته. من دیگه ۴۵ دقیقه میرم سر درس. هرچند چون خستم نمی‌دونم بازه های مطالعه ام ...

پیامرسان داری؟ تلگرامی چیزی

اگه اره آیدیتو بده