2777
2789
عزيزم من حقوقم خوبه خوشبختانه، پس دیگ نیازی به شغل طرفم نیس

خوب خداروشکر 

خوشبخت بشی عزیزم

یه توصیه دوستانه ما همسنیم اینو یادت باشه جایگاه هرکس توی زندگی باید حفظ بشه گل من💚

حالا دوبرابر اینم حقوقت باشه

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
والا من حرفی ندارم، چنسالشه برادر شوهرت

۲۴

لطفا اگر موافق نظر من نیستید ریپلای نکنید. افراد بی ادب، متعصب، بی فرهنگ  ریپلای نکنید ،توصیه ام به شما اینه که با من اصلااااااا بی ادبی نکنید من از شما بی ادب ترم اینقدر که به شما اُسکار با ادب ترین فرد سال و میدن🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای سنش کمه 🙈 28 ام من

پس دیگه با عرض معذرت من زحمت کم میکنم

وصلت سر نگرفت😎

لطفا اگر موافق نظر من نیستید ریپلای نکنید. افراد بی ادب، متعصب، بی فرهنگ  ریپلای نکنید ،توصیه ام به شما اینه که با من اصلااااااا بی ادبی نکنید من از شما بی ادب ترم اینقدر که به شما اُسکار با ادب ترین فرد سال و میدن🙏

مرسی عزیزم 😄

😁

ان شاءالله ازدواج کنی وخوشبخت بشی

مرسی عزیزم 

ولی گلم دیشب با ی خانمی حرف زدم ک برادر شوهرش قصد جدی داشت و اینکه حرفاش خوب بود راجب برادر شوهرش، گفت امروز ب برادر شوهرم میگم در مورد شما