2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه بگی چیکار ردی؟ بچت خوب شد؟ چند سالش بود بچه من 3سالشه

بردمش گفتار درمانی من شش سالش پسرم ولی هیچی نمی گفت واضح نبود حرفهایش الان خداروشکر بهتر شد کتاب زیاد بیار شعر بچگونه براش بخون 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه مدت اصلا اصلا امر و نهی و دعواش نکن

خودتون تو خونه شمرده صحبت کنین

مراقب باشین کسی مسخرش نکنه و به روش نیاره

کسی جمله یا حرفشو کامل نکنه صبر کنین خودش بگه

شمع براش روشن کنین فوت کنه یا توی نی فوت کنه براش خوبه

گرمیجات بخوره

شربت مولتی ویتامین حاوی ویتامی های گروه ب بخوره

شربت امگا ۳ بدمزس ولی اگه بخوره عالیه

یه مدت اینا رو رو رعایت کن ایشالا جواب میده اگه نشد برو گفتار درمانی

اگه اعتقاد داری من از چله سوره یاسین هم نتیجه گرفتم تو نت بزن میاره

بردمش گفتار درمانی من شش سالش پسرم ولی هیچی نمی گفت واضح نبود حرفهایش الان خداروشکر بهتر شد کتاب زیا ...

بچه من خیلی روان صحبت میکرد، یهو اینجور شد، تو خونه چطور تمرین میکردی باهاش؟ با بقیه هم در ارتباط بودین؟ 

گفتار درمانی بردم ولی صد بهم نتیجه نداد 

ببین اصلا به روش نیار مشکلشو 

باهاش حرف میزنی مستقیم تو صورتش نگاه کن 

تایم خواب و غذاشو دقیق کن 

پسر من آهنگ خیلی دوست داره من براش آهنگ رپ با هندزفری میذاشتم 

نگران نباش خوب میشه

ای دل غافل، دیگه از ما گذشت 🙂🦋

یه مدت اصلا اصلا امر و نهی و دعواش نکنخودتون تو خونه شمرده صحبت کنینمراقب باشین کسی مسخرش نکنه و به ...

من میبرم گفتار درمانی، شما بچتون با بقیه هم در تعامل و ارتباط بود در طول درمان؟ چون باید باهاش ارام صحبت کنیم و فقط من تو خونه رعایت میکنم، بله منم اعتقاد دارم انشاالله انجام میدم

بچه من خیلی روان صحبت میکرد، یهو اینجور شد، تو خونه چطور تمرین میکردی باهاش؟ با بقیه هم در ارتباط بو ...

با بقیه بله ارتباط داشتیم ولی بچه ام زبونش سنگین دیگه تخم کبوتر اینا بهش دادیم ولی هیچی تا اینکه بردیمش چهار ماه گفتار درمانی خوب شد بعد چند جلسه خودشون واسش شعر بخون کتاب از موبایل دوری کنه خوب شد الان بهتره 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

گفتار درمانی بردم ولی صد بهم نتیجه نداد ببین اصلا به روش نیار مشکلشو باهاش حرف میزنی مستقیم تو صورتش ...

رپ؟ گفتار درمانگر به من گفت حتی تی وی هم نبینه، و ارام باهاش صحبت کنیم، شاید برا اینه که بچه من کم سن 3 سالشه

یه مدت اصلا اصلا امر و نهی و دعواش نکنخودتون تو خونه شمرده صحبت کنینمراقب باشین کسی مسخرش نکنه و به ...

ببخشید عزیزم سوالام زیاد شد، غذا چی بهش میدادی از نظر گرمی و سردی و مقوی بودن؟