2777
2789
عنوان

چجوری قسل کنم😐

174 بازدید | 21 پست

من همیشه ناخن میکارم و اگه ناخن نداشته باشم هیچ کاری اصلا نمیتونم بکنم الان من هم غسل هیز داشتم و هم غسل جنابت رفتم توی گوگل نوشته بود غسل جبیره باید انجام داد واسه کسایی ک ناخن دارن میخوام بدونم که واقعا قبوله این غسل؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه قبول نیست من از یه جای مطمئن پرسیدم.اگه مثلا شما ناخن کاشتی وخواستی نماز بخونی غسل لازم بود و نمازت قضا میشد اون لحظه غسل جبیره میونی که تا نماز بعدی برداری اینکه ناخن بکاری و یه ماه همش غسل جبیره کنی قبول نیست

اگر واقعا حکم شرعیش رو میخوای نه هر چیزی که مانع رسیدن آب غسل و وضو بشه باید برداشته بشه 

05132020 شماره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم مطهر امام رضا علیه السلام زنگ بزن بهتر راهنماییت میکنن 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

نه قبول نیست من از یه جای مطمئن پرسیدم.اگه مثلا شما ناخن کاشتی وخواستی نماز بخونی غسل لازم بود و نما ...

اهان ممنون.... در حالت عادی ن نماز بخونی و نه کاری کنی غسل لازمه یا نه

آره عزیزم من وقتی عقب میفته اصلا حالم بده با خودم میگم اگه تو این حال تصادف کنم بمیرم چی با حال کثیفی بمیرم..۵دقیقه طول میکشه ربطی هم به نماز نداره یه بحث جداس

اگر رابطه هم نداشته باشی بلاخره پریود میشی که واسه غسل اون میخوای چکار کنی ؟

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤