سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من چون خیلی حساسم سر این موضوع حساسیتمم از مامانم به ارث رسیده،تاجایی که بتونم نمیذارم گشنه بخوابه،ولی تو این ۶ سال حتما اتفاق افتاده زمانی که مریض بوده اشتها نداشته نخورده
عزیزدلم خودتو اذیت نکن . همه حتا آدم بزرگ ها هم گاهی داشجون نمیخاد غذا بخورن . اینکه بچت غذا نخورده دلیلی نمیشه ک تو بد باشی . میدونم سخته و همجش فک میکنی بهش ولی بخاب راحت استراخت کن فردا کلی انرژی داشته باشی برای بازی باهاش