2777
2789
مگه اینکه طرف پزشک زیبایی یا جراحی پلاستیک باشه بتونه اینهمه درآمد کنه وگرنه سایر پزشکان عمرا

همین اونها هم دسته بندی دارن کجا همه وکلا و پزشکا میتونن طفلکها سالی 400 میلیون  در  بیارن خیلی ها تو سالی 400 تومنم موندن چه برسه برن اونورا

درصد بسیار کمی تو این مشاغل هم حتی میتونن ساکن مناطق بالا بشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نهخودم کادر درمانم با صدها پزشک آشنا هستم و کلی دوست و همکار پزشک دارم و زندگی هاشون را دیدم فقط اون ...

افرین همینه 

من وکیل میشناسم نمیتونه تمدید کنه دفترچشو

یا پزشک دارم که از پدرش پول قرض میکنه حتی یه درصد جامعه وکلا و پزشکا هم نمیتونن براحتی اینقدر درامد کسب کنند و یه درصد تو 100 درصد امار بسیار کمیه

همین اونها هم دسته بندی دارن کجا همه وکلا و پزشکا میتونن طفلکها سالی 400 میلیون در بیارن خیلی ها ت ...

همونو بگو وکیلا مگه اینکه در حد کشوری مشهور باشن درامدشون نجومی بشه ،مثلا شیرین عبادی تو یوسف آباد خونه داشت ولی همین خانم از زمان شاه قاضی و وکیل بوده و شهرت جهانی داره 

وگرنه زندگی وکیلا در حد کارمند معمولیه

وکیل معروف و مشهور باشه بجای سمند و پژو ،ماشین شاسی بلند سوار میشه ولی اینجور نیست که درآمد نجومی داشته باشن

افرین همینه من وکیل میشناسم نمیتونه تمدید کنه دفترچشویا پزشک دارم که از پدرش پول قرض میکنه حتی یه در ...

ببین تو هر کاری باید بلد باشی چیکار کنی . بابای دوستم با خرید و فروش ماشین خونه خریده پاسداران

در کل یا باید به جایی وصل باشی یا شغلی داشته باشی توش نامبروان بوده باشی از سالهای سال یا کارخونه داری چیزی و ارث هنگفت و خانواده فوق پولدار

خب حساب کنین ساکنین این مناطق فرزنداشونم قطعا تو مناطق خوب ساکنن یهو طرف کامرانیه نیست بچه اش نازی اباد باشه اینا با هم رده های خودشون ازدواج میکنن

انصافاً پدر بزرگ من یه عالمه زمین فروخته برا داییم پراید خریده😂😂اون موقع که پراید تازه وارد بازار ...

وای به خدا یه کارایی کردن مغز آدم سوت میکشه

البته اونا که خبر نداشتن چند دهه بعد اینطوری میشه که برای یه خونه 50 متری باید عین اسب کار کنی