2777
2789
عمه ام بعد فوت شوهرش یه مدت رفته بود اونجا اپارتمان بزرگ گرفته بودقبلش خونشون چند هزار متر تو نیاورا ...

چرا من هزار تومن تو جیب کت دامادیه شوهرم از ۱۰ سال پیش گذاشتم

هنوز یادمه پس؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو یه شرکت کار میکردم صاحبکارم بچه پایبن . تا سال ۸۰یه مینی بوس داشته. شرکت حمل و نقل زده بود وضعش اتقدر توپ شده بود که خونش نیاوران بود . نزدیک ۲۰تا ون داشت.  یه قراردادش۲۵میلیارد بود حالا باقی بملند

یه طلافروش میشناسم زعفرانیه میشینه

یه دکترم میشناسم ولنجک میشینه

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

در کل کسی که مناطق بالای تهران زندگی میکنه یا وابسته به جایی هست

یا سالها زحمت کشیده و مثلا 30 سال زمان گذاشته تو یه شغل پر درامد

یا اختلاس و..کرده

اصلا نمیشه با یکسری شغل معمولی و حتی رده بالا هم طی 10 تا 20 سال اینقدر پولدار شد 

خیلی ها هم ارث خوبی داشتن و نسل در نسل پولدار بودن

دلت خوش باشهکامرانیه و ورامین ۲۰ دقیقه فاصلشونه

چی ؟

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
در کل کسی که مناطق بالای تهران زندگی میکنه یا وابسته به جایی هستیا سالها زحمت کشیده و مثلا 30 سال زم ...

چرا وکیل یا پزشک باشی میشه. اکثر بازاریهای تهران خونه هاشون بالاشهره. صبح میان جنوب شهر عصر برمیگردن .باهاشون کار کردم

نه اتفاقا. کامنت منو بخون اینجا

درسته حالا از ۱۰ نفر ،یک نفر هم اینطوری پیشرفت کرده و به جای خوب رسیده، ولی همون سرمایه اولیه رو هم خب هر کسی نداره

درضمن قبلا چرا ولی الان دیگه با کار کردن و پول حلال نمیشه به اونجاها رسید

با افتخار ❤️🤍💚 تاجی و آریایی.

چرا وکیل یا پزشک باشی میشه. اکثر بازاریهای تهران خونه هاشون بالاشهره. صبح میان جنوب شهر عصر برمیگردن ...

مگه اینکه طرف پزشک زیبایی یا جراحی پلاستیک باشه بتونه اینهمه درآمد کنه وگرنه سایر پزشکان عمرا