atana_zeba مدیر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9182 عنوان سلامت | مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 38 پست فرمول بیست بخونم سال قبل خوندم۱۶شدمالان چکار کنم تا حالا هیوقت انقدر عقب نبودم😭🥺😬 او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت 1404/02/31 | 22:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9182 سوالات نهایی اخیر کار کن اونم باشه او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
gojikhnom عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1541 ۱۱ ببین کتابو بنظرم نخون وقت نمیشه نمونه سوال های هر درسو کار کن اینطوری سوالای مهمو خوندی یه مفهومکلیم از هر درس داری همیشه با خودت میگی تو غمات خدا کجاس؟ یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه:)
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9182 فقط کتابو بخون چکار کنم جز کتاب چون خلاصه جمع شدن چکار کنم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
gojikhnom عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1541 داداشی بزا 12 هنو زوده نبابا امتحان ساعت ۷ پنج پا میشم میخونم همیشه با خودت میگی تو غمات خدا کجاس؟ یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه:)
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9182 ببین کتابو بنظرم نخون وقت نمیشه نمونه سوال های هر درسو کار کن اینطوری سوالای مهمو خوندی یه مفهومکلی ... جزوه میخونم هر درس نیم ساعت ۱۰میخونم ۶و۸ نمونه کار میکنم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9182 بچه ها من میرم بخوابم ب 17 راضیم من میخوام او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
کنکوری۹خسته عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 12337 چکار کنم جز کتاب چون خلاصه جمع شدن چکار کنم نمیدونم بخدا یازده تا درس خیلی من خودم ۶تا مونده تاسه بیدارم روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.
gojikhnom عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1541 جزوه میخونم هر درس نیم ساعت ۱۰میخونم ۶و۸ نمونه کار میکنم اره منم اینطوری میخوام انجام بدم همیشه با خودت میگی تو غمات خدا کجاس؟ یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه:)
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9182 نمیدونم بخدا یازده تا درس خیلی من خودم ۶تا مونده تاسه بیدارم هیچ راهی نیس به۱۵راضیم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
کنکوری۹خسته عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 12337 هیچ راهی نیس به۱۵راضیم بخون فقط روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.
کنکوری۹خسته عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 12337 محشره 😂😂😂😂 روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.
gojikhnom عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1541 محشره شما تموم کردی؟؟ همیشه با خودت میگی تو غمات خدا کجاس؟ یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه:)