wwwsabaw مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 2861 عنوان شما بودید این شرایط قبول میکردید❓ 91 بازدید | 13 پست من یه دختر مجرد ۲۲سالمه که از ۱۸سالگی کار کردم از بچگی عشق ماشین بودم عشق مستقل بودن الان حدودا ۷۰۰تومن جمع کردم به صورت طلا میخوام یه x33cros بخرم بقیه اش که ۳۰۰تومنه اقساطی پرداخت کنم تو پنج سال الآنم حدودا روزی ۸ساعت کار میکنمبه نظرتون عاقلانه هست؟ ۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱 ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱 ۱۴۰۴بهمن مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂 1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩. 1404/02/31 | 22:22 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dekhtbandar عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 2196 اره منم ۱۸ سالمه ولی فعلا موندم چیکار کنم سراغ کدوم شغل برم زندگی زیباست البته به دید شما بستگی داره اگه نژاد پرستی نیا عزیزدلم♥️
عجوزه_سه_پستون عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 5601 مبارکه اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستون نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇
یه_بنده_خدای_غمگین عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 3959 بخر مبارکت باشهفقط خیلی تحقیق کن برای ماشینیه چیزی بخر که هر روز پات تو تعمیرگاه نباشه میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96789 بخر خیلی هم عالیه #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
سفینههه عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 22783 لستگی داره امنیت شغلیت در چه حدهچند ماه دیگه بیکار نشی تو قسطاش بمونیولی عاقلانه نیست، انوز سنی نداری که بخوای ماشین خیلی خوب سوار شیباهمین هفتصد یه ماشین خوب میتونی بگیریدرامدای بعدیتم جمع کن واسه یه کار خفن تر
wwwsabaw مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 2861 شغلت چیه معلم ومشاور تیزهوشان هستم ۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱 ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱 ۱۴۰۴بهمن مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂 1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.
gol_sosan عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 3850 عزیزم یک ماشین مثل تارا بخر که وسایلش مناسبت هست بعد به جای قسط 5 ساله دوباره طلا ماهیانه بخر بعد یک ماشین بهتر بخر چون رو طلاها می یاداین ماشین چینی هزینه هاش زیاده خرابیش زیاده
wwwsabaw مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 2861 لستگی داره امنیت شغلیت در چه حدهچند ماه دیگه بیکار نشی تو قسطاش بمونیولی عاقلانه نیست، انوز سنی ندار ... معلم تیزهوشانی هستم تو آموزشگاه آزاد کار میکنمپدرم گفت من ۳۰۰تومن میدم ولی میخوام خودم فقط پولشو جور کنم اگه یه ماه نداشته باشم میتونم رو پدرم حساب کنمخودم خرج زیادی ندارم ۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱 ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱 ۱۴۰۴بهمن مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂 1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.
wwwsabaw مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 2861 ماشین میتونی ارزون تر بخری با بقیع پولتم ی کار را بندازی معلم آموزشگاه های آزادم فیزیک و تیزهوشان ریاضی کار میکنم ۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱 ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱 ۱۴۰۴بهمن مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂 1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.