2777
2789

من یه دختر مجرد ۲۲سالمه که از ۱۸سالگی کار کردم از بچگی عشق ماشین بودم عشق مستقل بودن 

الان حدودا ۷۰۰تومن جمع کردم به صورت طلا میخوام یه x33cros بخرم بقیه اش که ۳۰۰تومنه اقساطی پرداخت کنم تو پنج سال الآنم حدودا روزی ۸ساعت کار میکنم

به نظرتون عاقلانه هست؟

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

لستگی داره امنیت شغلیت در چه حده

چند ماه دیگه بیکار نشی تو قسطاش بمونی

ولی عاقلانه نیست، انوز سنی نداری که بخوای ماشین خیلی خوب سوار شی

باهمین هفتصد یه ماشین خوب میتونی بگیری

درامدای بعدیتم جمع کن واسه یه کار خفن تر

شغلت چیه

معلم ومشاور تیزهوشان هستم 

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

عزیزم یک ماشین مثل تارا بخر که وسایلش مناسبت هست بعد به جای قسط 5 ساله دوباره طلا ماهیانه بخر بعد یک ماشین بهتر بخر چون رو طلاها می یاد

این ماشین چینی هزینه هاش زیاده خرابیش زیاده

لستگی داره امنیت شغلیت در چه حدهچند ماه دیگه بیکار نشی تو قسطاش بمونیولی عاقلانه نیست، انوز سنی ندار ...

معلم تیزهوشانی هستم تو آموزشگاه آزاد کار میکنم

پدرم گفت من ۳۰۰تومن میدم ولی میخوام خودم فقط پولشو جور کنم اگه یه ماه نداشته باشم میتونم رو پدرم حساب کنم

خودم خرج زیادی ندارم

ماشین میتونی ارزون تر بخری با بقیع پولتم ی کار را بندازی

معلم آموزشگاه های آزادم فیزیک و تیزهوشان ریاضی کار میکنم