2777
2789
عنوان

انقد بهم گفتن خوشگلی باورم شده عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4565 بازدید | 250 پست
نیومد کو

کلا دیر میاد من همون موقع ارسال کردم گلم🫠😜

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کو

اومده الان فک کنم 🤍

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

واااای چقد شبیه منییییییی😍🤣😅

جددییییی بزارررر تو ام

منم بزارم اسی

بزار عزیزم

دیشبببمممم دیدیمت🥰🥰

شرمنده واقعاا نمیتونم آشنا تو سایت هست ولی تو از من خوشکلتری صورت من گرد تره چند سالته

۱۷ و ۱۸😁

میذاری دوباره ؟

هستش

عزیزم لطفاً بدون ادیت بذار 

وقتی عکس رو کلی ادیت میکنید اصلا کلا مدل صورت عوض میشه ما هم که از این برنامه ها رو گوشیمون داریم کاملا متوجه میشیم کدوم عکس فیل تر داره کدوم نداره

2790
2778
2791
2779
2792