2777
2789

اول از همه لطفا برای موفقیت در امتحاناتم و قبول شدن دانشگاه فرهنگیان برام دعا کنید ، دعای نی نی سایتی ها گیراست🥺🤍

هستین بگم؟؟؟

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

من پارسال یه خواستگاری داشتم خیلی پسر خوبی بود 

مهربون ،مودب،خوش قیافه 

اخلاقش واقعا بیست بود البته با اون مادری هم که داشت معلوم بود همچین پسری تربیت میکنه

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد من بخاطر وضعیت مالیشون که خوب نبود ردش کردم

بماند که چقدر این بیچاره دلبسته بود به من و...

منم بهانه رد کردن ایشون رو تفاهم نداشتن اعلام کردم

تازگی ها خبرایی ازش بهم رسیده 

خیلی وضع مالیش خوب شده خیلییییییییی زیاد 

ازدواج کرده و فردا شب عقدشه 

(ارزوی خوشبختی بزاش میکنم)

بماند که چقدر این بیچاره دلبسته بود به من و...منم بهانه رد کردن ایشون رو تفاهم نداشتن اعلام کردم

به نظرم وضع مالی خیلی مهمه خب نمیشه که هیچی نداشته باشه خب آدم خونه باباش میمونه دیگه بعدشم بعد ازدواج یکم اخلاقا هم عوض میشه خب مثل اولاش گل و بلبل نیست

امشب واقعا از اینکه ردش کردم پشیمونم اگه یکسال صبر کرده بودم میتونستم الان همچین زندگیی رو داشته باشم در کنار اون اخلاق و ظاهر عالیی ....

شب اول که دیشب بوده تو تالار جشن بله برون گرفتن مفصللل(با شام و عروس ارایشگاه رفته و لباس عروس رنگی پوشیده و بهترین ارگ و...)

شب دوم که امشب باشه جشن نامزدی گرفتن بازم با همون سنگینی 

شب سوم هم که فردا باشه جشن عقد میگیرن توی تالار 

(تالار هر سه شب متفاوت)

(لباس عروس هر سه شب رنگ متفاوت)

به طوری مراسم سنگینی گرفتن که توی کل شهرمون پیچیده 

خالم میگف عروس تاجش طلا بود 

کلی طلا و... 

سند خونه و ماشین بنامش کرده برای مهریه 

بعد رفتارش با زنش مثل فرشته هاا 

خالم میگف از اول تا اخر مجلس مثل پروانه دور دختره میگشت 

همش دستشو میبوسید و سزش رو 

موقع رقص چاقو ۸ تا النگو سنگین بهش داد تا چاقو رو به داماد بده

نمیدونم حسودیه یا پشیمونی 

خلاصه حس غریبی دارم

فردا شب ماروهم دعوت کردن 

وقتی اومد دم در کارت بیاره گفت منو قابل ندونستی همسرت بشم ولی اگر قابل میدونید فردا شب حتما تشریف بیارید

عزیزم اون زمان شاید از نظرت بهترین انتخاب بوده 

خودتو سرزنش نکن البته شایدم نمیکنی 😊

شاید تو سرنوشت هم نبودین   

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

والا خواهر اگه شانس ما بود اوضاعش همونطوری میموند 😂🤦‍♀️

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم