2777
2789
عنوان

استرس دارم

153 بازدید | 11 پست

سلام به همگی 

یه چند وقته که بی خود و بی جهت استرس دارم همش دلم شور میزنه . اضطراب دارم 

حس میکنم یه چیزی تو دلم فرو میریزه تپش قلبم بالا میره شبا از تپش خوابم نمیبره. واقعا ازین وضعیت خسته شدم . کسی مثل من هست که با دکتر و روانپزشک حالش خوب شده باشه ؟چقدر طول کشید 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا سودای بدنت بالا رفته از  دکتر طب سنتی هم مشاوره بگیر

واقعا ؟من اولین بار اینو میشنوم . ممنون 

واقعا ؟من اولین بار اینو میشنوم . ممنون 

آره یکی از دلایلش اینه احتمالا طبع بدنت سرده و سردی هم زیاد میخوری برای همین میره بالا

بعضی حرف ها را “نباید زد”بعضی حرف ها را “نباید خورد"بیچاره دل چه میکشد میان این “زد” و”خورد”

الکی خودتو قرص خور نکن

ذهنتو با علاقه مندی هات درگیر کن و از چیزهایی که میدونی باعث ناراحتیت میشن دوری کن

طب سنتی برو حتما و اینکه قران زیاد بخون

ذکر هم زیاد بگو

@@@@ استارتر عزیز حتما تیروئیدتو چک کن. یکی از علایم کم کاری تیروئید اضطرابه. بد نیست چک کنی

همین امروز جواب ازمایشاتم رو گرفتمدهمه چی خدا رو شکر نرمال بود . اما تپش قلب و استرس از دیوونه ام کرده تقریبا یکماهه که اینطوری شدم

الکی خودتو قرص خور نکن ذهنتو با علاقه مندی هات درگیر کن و از چیزهایی که میدونی باعث ناراحتیت میشن د ...

ممنونم دوست عزیز خیلی دارم سعی میکنم اما وقتی تپش قلب زیاد میشه ناخوداگاه دیگه کنترل ذهنم از دستم در میره