2777
2789
عنوان

خونه پدری از یجای بع بعد جهنمه

340 بازدید | 16 پست

خواهر براداری من میزارن حقوق سر برج که واریزشد هر شب هرشب میان میخون تا تهشو دربیارن درصورتی که خیلی قسط داریم ماما نم تفلک براشونم بهترین و آماده میکنه خیلی باهشون رودروایسی داره کمکم نمی کنن تو آماده کردن غذا  اصلا بچه هاشونم بزرگن لیوان آبشونو از زمین برنمی دارن انگار اومدن هتل ۵ ستاره چیزی هم بگی بدتر میکنن یا جواب پس میدن خیلی خسته شدم کاش زودتر برم راحت بشم از این اوضاع

با خواهرت یا برادرت صحبت کن خیلی اروم.نه با بچه هاشون و عروس و داماد

بچه هاشون پوست خوراکیشونو‌از زمین برنمیدارن بالای ۱۵ سال سن دارن خیلی حرصم درمیاد بشدت گستاخ و بی ادبن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه هاشون پوست خوراکیشونو‌از زمین برنمیدارن بالای ۱۵ سال سن دارن خیلی حرصم درمیاد بشدت گستاخ و بی اد ...

اوه اوه چه زشت... فردا همون بچه ی بیچاره قراره یه همسر یه مادر یا یه پدر بشه!  با این اخلاقش سنگ رو سنگ بند نمیشه که

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 
اوه اوه چه زشت... فردا همون بچه ی بیچاره قراره یه همسر یه مادر یا یه پدر بشه! با این اخلاقش سنگ رو ...

درسته یکیشون آداب معاشرتم نداره اصلا سلام دادن و اینا حالیش نیست سنشم کم نیست حالم از تربیت پدر مادرشون بهم میخوره

با عرض معذرت از استاتر میشه برید تاپیکم؟

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

شما هم بی زبونی اگرنه دخترای تو خونه معمولا حکمران خونه ان 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭