2777
2789
عنوان

قرص اعصاب

100 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من ی سوالی دارم

چند وقت پیش یه استرس خیلی زیادی گرفتم بی دلیل دست و پام می‌لرزید تپش قلب داشتم با سنگینی سینه نمی‌تونستم کامل نفس بکشم یبار دیگه ام بعد دو هفته این اتفاق افتاد رفتم نوار مغزی دادم گفت پنیک داری سه تا دارو داده بهم از اونور چند نفر گفتن بخوری معتادش میشی ول کنی یهو تشنج میکنی از طرفیم بهم میگن اگه نخوری قرصاتو بدتر میشی خوب نمیشی دو سه نفرم معتقدن به اینکه چون من تیرویید دارم ممکنه علایم اون باشه و نباید قرص عصاب بخورم

میخواستم ببینم شما همچین تجربه ای داشتید 

من قرصامو بخورم یا نه

ممنون میشم کمکم کنید 

تعداد رای : 6
نظرسنجی
قرص بخورم
3
50%
قرص نخورم
3
50%
تیروییده
0
0%
قرص اعصاب اگه دکتر داده بخور، ترک ناگهانی عوارض داره ولی معتاد نمیشی. تیروئیدت رو هم باید جدا کنترل کنی، این دو تا ممکنه علائم مشابه بدن ولی قرص‌ها رو ننداز کنار. خودسر قطع نکن و حتما پیگیر باش.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارو چی داده؟

نوارمغزو فقط متخصص مغز و اعصاب میتونه تفسیر کنه و حق داره بگیره که روانپزشکا فرت و فرت واسه اینکه پول تو جیبشون کنن میگیرن

اگه مغز و اعصاب نوار گرفته که هیچ

اگه نه برو پیش مغزو اعصاب

کلا از جاهایی که این زرت و پرتارو راه میندازن خوشم نمیاد

یه خانوم جوونی میشناسم تو اینستا روانپزشک هست و میگه ما اینجا از ار تی ام اس و این چرت و پرتا استفاده نمیکنیم و اینجا واسه نون دونی استفاده میکنن 

با کمک ب پزشک قطع کن 

برو روان شناس

قرص بدتر میکنه اینو منی میگم ک ۵ سال هی قرص خوردم قط کردم

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

دارو چی داده؟نوارمغزو فقط متخصص مغز و اعصاب میتونه تفسیر کنه و حق داره بگیره که روانپزشکا فرت و فرت ...

قرص ترانکوپین با قرص سرمنتا که ی نصفه از هر کدوم بخورم یکیم زانسید ک گفت حمله بهت دست داد بخور ولی خب من میترسم بخورم بدتر شم میخواستم ببینم اگر من استرسم بالاس و حمله بهم دست میده بدون قرص هم میتونم خوب شم یا حتما باید دارو مصرف کنم خودم اصلا میل ب خوردنش ندارم میترسم معتادش شم الان تشنج ندارم ولی یهو اونم بیاد برام

با کمک ب پزشک قطع کن برو روان شناسقرص بدتر میکنه اینو منی میگم ک ۵ سال هی قرص خوردم قط کردم

یعنی دارو رو قطع کنم بدون قرص خوب میشه ؟ من فقط استرسم بالاس و کلا دوبار حس حمله بهم دست داده 

دارو چی داده؟نوارمغزو فقط متخصص مغز و اعصاب میتونه تفسیر کنه و حق داره بگیره که روانپزشکا فرت و فرت ...

قرص ترانکوپین با قرص سرمنتا که ی نصفه از هر کدوم بخورم یکیم زانسید ک گفت حمله بهت دست داد بخور ولی خب من میترسم بخورم بدتر شم میخواستم ببینم اگر من استرسم بالاس و حمله بهم دست میده بدون قرص هم میتونم خوب شم یا حتما باید دارو مصرف کنم خودم اصلا میل ب خوردنش ندارم میترسم معتادش شم الان تشنج ندارم ولی یهو اونم بیاد برام

قرص ترانکوپین با قرص سرمنتا که ی نصفه از هر کدوم بخورم یکیم زانسید ک گفت حمله بهت دست داد بخور ولی خ ...

ببین من یه فامیل نزدیک دارم الان سالهاست دچار پنیک هست و دارو مصرف میکنه 

تازه با وجود دارو هم مشکل داره 

به نظرم با کسایی که این مشکلو دارن مشورت کن 

شاید اگه رسیدگی نکنی بهش بدتر بشه 

مثلا این فامیل ما نمیدونم واسه پنیک هست یا چی سالی یه بار رو شاخشه که خودکشی میکنه گاهی بستریش میکردن و شوک میگرفت 

من یه دفعه به روانپزشک خودم گفتم واسه پنیک بستری میکنن و شوک میدن گفت اره 

یعنی دارو رو قطع کنم بدون قرص خوب میشه ؟ من فقط استرسم بالاس و کلا دوبار حس حمله بهم دست داده

قرص هاتو مرتب بخور با مشورت با روان پزشکت کم کن و قطع کن شروع کن ب تراپی رفتن و عالی میشی

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂