2777
2789
عنوان

تو این سن چجور دوست پیدا کنم

77 بازدید | 12 پست

سلام دوستان مجردم 30 سالمه متاسفانه شاغل نیستم و هرچی دنبال کار گشتم نشد که نشد. توی دانشگاه دوست زیاد داشتم آدم منزوی نبودم ولی بعد دانشگاه بیشتر دوستام ازدواج کردن رفتن دنبال زندگیشون بخاطر شرایط کرونا خیلی از دوستامم رابطمون کم شد و بعدش هرچی تلاش کردم که دوباره باهم بیرون بریم و ارتباط داشته باشیم هرکدوم مشغول چیزی بودن و نشد الان تو این سن هیچ دوستی ندارم واقعا نیاز دارم که گاهی با آدم هایی غیراز خانوادم وقت بگذرونم وقتی میرم بیرون میبینم همه با دوستاشون چقد خوش هستن حسرت میخورم اهل دوست پسر و پارتی و این چیزا هم هیچوقت نبودم کلا بچه مثبت بودم همیشه از طرفی همش خانوادم بهم سرکوب میزنن که کار که نمیکنی هیچ دوستی هم که نداری و این خیلی ناراحتم میکنه مگه تقصیر منه که دوست ندارم. کلاس ورزش هم میرم اونجا همه سنشون بالا هس شوهر و بچه دارن همش درمورد بچه هاشون حرف میزنن من چون مجردم منو انگار بچه حساب میکنن واسه همین نشده که باهاشون دوست بشم. هیچکسو ندارم که باهاش یه بیرونی برم حرفی بزنم تلفنی بزنم خانوادمم همش میگن رابطه اجتماعیت بده هیچ دوستی نداری همش بهم تیکه میندازن. بنظرتون تو این سن چجوری میتونم دوست پیدا کنم؟اصلا تو این سن میشه دوست پیدا کرد یا نه؟ 

با من دوست میشی؟!

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله میشه ولی شما شاید درونگرا هستید

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

چجوری؟ اهل عکس گذاشتن و اینا هم نیستم تو پیجم

لازم نیست عکس بزاری 

صحبت کن نظر بده زیر پست ها 

طرف خوب پیدا کن که عمر تو تلف نکنی

آدم خوب بد همه جا هست خودت باید زرنگ باشی 

همین جا هم میشه با کسی دوست شد 

اگه دنبال درآمد راحت و مجانی و بدون دردسر میگردی برنامه ( کانکت یار) از بازار دانلود کن ، هیچی هم نمیخواد نه کد معرف نه شماره ، دعا یادت نره