2777
2789
عنوان

نتیجه ی کنکور

131 بازدید | 14 پست

اینجا کسی هست که راهنمایی کنه حالا اگه درخصوصش مطلبی خونده یا دوروبرش دیده واسه رشته ی تجربی اگه معدل نهایی 17بشه و کنکور هم میانگین 20تا 30درصد بزنیم حدود رتبه چقدر میشه تو منطقه 2ایا چیزی میشه اورد؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه چیزی حدود ۲۰ هزار میشه پیرا میاری

۲۰ هزار منطقه ۲ معادل ۱۰ هزار منطقه ۳ هست

من پارسال با میانگین ۵۰ کنکور و معدل ۱۸ شدم ۱۱ هزار منطقه ۳

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

۲۰ هزار منطقه ۲ معادل ۱۰ هزار منطقه ۳ هستمن پارسال با میانگین ۵۰ کنکور و معدل ۱۸ شدم ۱۱ هزار منطقه ۳

چه عجیب یکی از دوستام منطقه 3 با میانگین 50 و معدل 18ونیم رتبه 3هزار اورد

من پارسال معدل 18.5 میانگین 26 10000 منطقه 1 اوردم هر چی تونستی بخون من زیست همه رو خونده بودم 40 زد ...

ممنون

حالا من هنوز مشخص نیست بدترین حالت معدلو گفتم چون 2تاشو خراب کردم 8تا امتحان هنوز مونده

مثلا رشته هایی مثل شنوایی سنجی یا گفتار درمانی اینا نمیشه؟

اره میشه 

خیلی نمیشه با پارسال مقایسه کرد چون امسال رتبه ها رو بهتر میدن فکر کنم چون دیگه تراز سیوی هم نیست 

احتمالا با توجه به سختی کنکور و نهایی بشه اینا رو آورد البته تیپ ۱ ن تیپ ۲ ترجیحا

چه عجیب یکی از دوستام منطقه 3 با میانگین 50 و معدل 18ونیم رتبه 3هزار اورد

خیلی ساده اس ... دوستت‌ رتبه اش رو دروغ گفته😂😂

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید