2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت سرکار مرتبط نرفتی؟

چرا ولی به بهونه کارآموزی طولانی ازت بیگاری میکشن بعدم استخدام نمیکنن. کلا روش کارشون این مدلی شده که پروژه هاشونو بدون استخدام رایگان پیش ببرن

الان از ورودی ما اکثرا شغل غیر مرتبطی دارن چون درآمدش نسبت به سختی کار و اینا ارزش نداره مگر اینکه ارتباطاتت قوی باشه و آشنا داشته باشی ببرتت سرکار. اکثر پروژه های پول ساز هم فقط توی دست چندتا معمار معروف داره میگرده بقیه نهایت بشن اپراتور نرم افزار

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
حالا همون اپراتور نرم افزار چطوره؟ حقوقش کمه؟

توی شهرای مختلف متفاوته هر چی عشق کارفرما بکشه. خیلیاشون تازه میگن لپ تاپ همراهتون بیارید در این حد! ولی خب نسبت به آرتروز گردن و زانو و دیسک کمری که آدم میگیره و استرسی که داره نه نمی ارزه

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

تجربه آدما متفاوته. به حرف یه نفر تصمیمی نگیر. شاید برای شما خوب باشه

توی شهرای مختلف متفاوته هر چی عشق کارفرما بکشه. خیلیاشون تازه میگن لپ تاپ همراهتون بیارید در این حد! ...

چقدر بده آخه ما این همه زحمت کشیدیم بر رشتمون کلی خرج کردیم آخرم هیچی

چقدر بده آخه ما این همه زحمت کشیدیم بر رشتمون کلی خرج کردیم آخرم هیچی

شانس هایی که سر راه هر کسی قرار میگیره متفاوته. سر راه ما قرار نگرفت شاید سر راه شما قرار بگیره پس نسبت به تجربه امثال من نا امید نشو و راه خودتو ادامه بده. من فکر گردم هنوز شروع نکردی

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز