2777
2789
عنوان

چجوری باید از زندگی لذت ببریم

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 78 پست
خوب پس شروع کن بسم الله اول برو ارایشگاه به خودت برس بعد برو لباس خوب بخر بعد برو با دوستات کافه رست ...

فقط لباس خریدن خوشحالم میکنه 😂😂

زیاد اهل ارایش اینا نیستم 

دوستام باردارن نمیتونن بیان 🥲

میدونی دوس دارم ازدواج کنم ولی نمیشه از یع طرف هم حرفای اطرافیان وطعنه هاشون اذیتم میکنن 

☁💙🍓🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرخوری با خوردن عادی بسیار فرق دارد برادر

خب وقتی طرف خودشو عادت بده تو زمانهای استرس و ناراحتی چیزی بخوره و با اینکار حالش خوب بشه، عادت میکنه تبدیل ب پرخوری میشه چون هی غم داره و هی میخوره

مثلا میگن به بچه ها هم وقتی گریه میکنن خوراکی ندید تا اروم شن، چون اینجوری عادت میکنن وقتی ناراحتن ی چی بخورن و اینجوری ممکنه چاق شن در بزرگسالی 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

خب وقتی طرف خودشو عادت بده تو زمانهای استرس و ناراحتی چیزی بخوره و با اینکار حالش خوب بشه، عادت میکن ...

کاش منم پرخوری عصبی داشتم چاق میشدم50کیلواممم🥲🥲🥲💔💔

☁💙🍓🦋

منم مثه تو بودم .

هنوزم هستم ولی الان بهترم .

اول از همه من ورزش رو شروع کردم والیبال میرم ، هر روز میرم پارک البته ما پارک نزدیک خونمون از وسطش رودخونه رد میشه و گنجشکا میخونن قورباغه ها با هم حرف میزنن خیلی حس خوبیه .

سعی میکنم از کاری که انجام میدم لذت ببرم و دیگه اصلا به نتیجه فکر نکنم .

قدیم خودمو پاره میکردم با کار و با درس ، الان میبینم چه بیست میلیون در بیارم چه ده میلیون در بیارم در هر دو صورت بازم پولدار نمیشم پس سعی میکنم از زندگیه الانم لذت ببرم .

برا همین کمتر و متعادل تر کار میکنم و به جنبه های دیگه ی زندگی هم اهمیت میرم .

هفته ای یه روز میرم کنار ساحل و مدیتیشن میکنم .

هر شب قبل از خواب مدیتیشن میکنم . انواع مختلفی داره من خالی کردن ذهن و تصور آسمان ، تمرینات تنفسی ، انبساط و انقباض عضلانی ، طبیعت درمانی ، رایحه درمانی رو انجام میدم .

واقعا خیلیی حالم بهتر شده از استرسم خیلی کم شده .

هنوزم یه کوچولو استرس دارم به دلیل مشکلات مالی ولی ارامشم خیلی بیش تر شده و حالم بهتره گاهی اوقات با خودم میگم حتی اگه بی خانمان هم بشیم فوقش میریم با مامان بابام زندگی میکنیم اونا از خداشونه ما باهاشون باشیم یا میریم تو جنگل چادر میزنیم 😂  دیگه چیکار کنیم وقتی نمیتونیم سیاست های مقامات بالا رو عوض کنیم و زورمون به ظلمی که داره به مردم میشه نمیرسه دیگه چاره ای نداریم .

کاش منم پرخوری عصبی داشتم چاق میشدم50کیلواممم🥲🥲🥲💔💔

قدت چنده؟

من ۵۲ م ، ۱۷۰ 

نه اصلا چاقی عصبی و بیش از حد خوب نیس، میان وعده بیشتر بخور

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

فقط لباس خریدن خوشحالم میکنه 😂😂زیاد اهل ارایش اینا نیستم دوستام باردارن نمیتونن بیان 🥲میدونی دوس ...

حرف اطرافیان رو بیخیال باش ،با پول و بدون پول از زندگیت لذت ببر و برای ازدواج هم تلاش کن، منم تقریبا شرایطم مثل شماست😅دوستام همه متاهل و تنها موندم،ولی از زندگی لذت میبرم فقط یکم پول اضافه لازم دارم به خودم برسم😅به خودت موهات پوستت تیپت برس و برو طبیعت گردی و محیط های گردش که پسر هم هست،ایشالا کیس خوب پیدا میکنی،برا منم دعا کن پیدا کنم😅🙏

منم مثه تو بودم .هنوزم هستم ولی الان بهترم .اول از همه من ورزش رو شروع کردم والیبال میرم ، هر روز می ...

چقد خوب عزیزم

وای خونتون شماله؟ 

من عاشق شمالممم خیلی دلبازه 

منم دوست دارم ولی پارک سرکوچمون پر پیرمرد😂

☁💙🍓🦋