2777
2789
عنوان

دعوا

268 بازدید | 23 پست

سلام دوستان به راهنماییتون نیازمندم.

من و همسرم خونه خواهرم بحثمون شد ، سر اینکه من سوییچ ماشین مامانم رو دادم بهش گفتم ماشین رو گرم کن تا ما بیایم(پدرم فوت کرده ،  ماهم الان ماشین نداریم با ماشین مامانم رفتیم مهمونی) همسرم سوییچ رو نگرفت و گفت هر کی اومدنی رانندگی کرده برگشت هم اون رانندگی کنه (یعنی خواهر کوچیک که مجرده) خلاصه من جلوی همه سکه پول شدم ، تو ماشین هم اصلا باهم حرف نزدیم شب هم خونه مامانم خوابیدیم باهم قهر بودیم ، فردا صبحش ما میخواستیم بریم سر خاک پدرم ، کلید خونه رو گذاشتم رو میز گفتم تو برو خونه ، همسرم گفتش تو نمیای گفتم نه ، خلاصه قهر کردیم یه شب خونه مامانم موندم تا این که دیشب اومد دنبالم ، حالا که اومدیم خونه خودمون از دیشب هی میگه تو منو از خونه مامانت انداختی بیرون و مامانت هیچی نگفت باید جلو همه از من معذرت خواهی کنی که بیرونم کردی حالا بگید من چیکار کنم ؟

بگو شانس اوردی با رفتاری که کرده بودی خود مامانم بیرونت ننداخت!

یعنی چی هر کی اورده همونم برگردونه

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا شوهرت رو فرستادي خونه ؟ گناه داشت هرچقدرم قهريد

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...

کار بدی کردی فرستادیش خونه

ولی هرگز جلو همه ازش عذرخواهی نکن, عادت میکنه

شخصیتت هم کم میشه

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 
بگو جلو همه به خاطر رفتارم ازم عذرخواهی کن تا منم عذرخواهی کنم

چرا اسم کاربریت حلما گذاشتی

من به هوای دختر دارشدن حامله شدم میخواستم اسمش بزارم حلما

ولی پسر شد

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 

بدترین چیز دعوا جلوی خونواده هاست داماد و عروس خیلی کوچیک میشن شما بعدا با هم اشتی می کنید ولی رفتار شوهرت تو ذهن خونوادت میمونه

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

بهش اهمیت نده عمرا هم عذر خواهی نکن

تا یادش بره

والا چه پرو

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات