2789
عنوان

رژیم پسرزایی

121 بازدید | 11 پست

سلام من بعد یک مدت برگشتم

خودم رژیم پسرزایی گرفته بودم رژیمی که گرفتم طبق مشاوره با چندین پزشک و مقاله خوندن و سایت های خارجی بود،تو سونوی ان تی بهم احتمال دختر دادن و من برای سونو انومالی فهمیدم پسره

حالا من خودم میخام کمک کنم به کسایی که پسر دوست دارن و رژیم پسرزاییمو میفروشم با مبلغ حیلی ناچیز به اونایی که عاشق پسرن

میفروشی؟😄عجببببب 

من ۴میلیون رژیم خریدم مفتی در اختیار دوستان نی نی سایت گذاشتم 

واقعا خجالت اور بود اگر میگفتم پول بدید بهتون بفروشم 

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

میفروشی؟😄عجببببب من ۴میلیون رژیم خریدم مفتی در اختیار دوستان نی نی سایت گذاشتم واقعا خجالت اور بود ...

برای شماهم رژیم نتیجه داد عزیزم؟

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای شماهم رژیم نتیجه داد عزیزم؟

هنوز تو اقدامم گلم باردار نشدم ولی خیلیا گرفتن نتیجه داد 

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

هنوز تو اقدامم گلم باردار نشدم ولی خیلیا گرفتن نتیجه داد

من هم از یه پزشک آنلاین تهیه کردم و دو ماه رژیم گرفتم بعد از سه ماه اقدام باردار نشدم دیگه رها کردم

ولی یکی از بستگانمون سفت و سخت رژیم گرفت و نتیجه عکس داد

حالا نمی دونم دکترها فرق می کنن و رژیم ها متفاوته یا از چیه

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
من هم از یه پزشک آنلاین تهیه کردم و دو ماه رژیم گرفتم بعد از سه ماه اقدام باردار نشدم دیگه رها کردمو ...

رژیم ها متفاوت عزیزم‌من از دوتا دکتر گرفتم هرکدوم ی جور بود ولی خب هنوز باردار نشدم🥲

شما چه کارایی انجام میدین چند پقته داخل رژیم هستین

من ۳ماه گرفتم رژیمو اما هنوز باردار نشدم 

شما چه کارایی انجام میدین چند پقته داخل رژیم هستین

ویتامین ای سی اهن همه رو میخوریم پوزیشن عمیق