2777
2789
عنوان

با یه بچه ب کار میرین

84 بازدید | 13 پست

من دوسال دنبال کار هستم خیلی میخ‌وام دستم تو جیب خودم باشه هرچی باشه شوهرم ی ادمه نمیشه ک هرچی دلت خواست ازش بخوای 

و کلا کسایی ک شاغلن کار میکنن خیلی برام جذاب 

امروز شوهرم زنگ زد ک تو کارمون ی حسابدار میخوان 

و ی بچه  ۳ ساله دارم ک خیلی وابسته نیس با همه زود دوست میشه منو باباشو فراموش میکنه 

میشه کار کرد و بچه هم تو مهد باشه؟

ساعت کاریشم صبح۸تاظهر۳ 

حقوقشم ۱۷ میلیون با بیمه 

بروهمسرتم موافقه ۳سالم بچه بزرگه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکسی بسته به موقعیت زندگی و بدنی خودش تصمیم میگیره خیلیا هستن همزمان هم مادرن هم شاغلن هم محصلن بعضیام کشش اینکه چند تا مسئولیت رو باهم داشته باشن ندارن

و اینکه در کل کار حسابداری یکم حواس جمع  اعصاب اروم میخواد بازم خودت ببین با خودت چند چندی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

من کار درستی هم برام نیست.ولی بچه مم خیلی وابسته س و با غریبه ها اصلا بازی نمیکنه و میترسه.نزدیک ۳ سالشه

شما ک ماشاالله شرایطتت خوبه زودتر برو تا جاتو کسی نگرفته.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

شرایط خوبی دارید برای کار کردن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بچم خیلی ازم دور مونده خیلی وقتا سپردم ب مامانم صبح رفتم شب اومدم

ببین عزیزم منم بچم به خاطر کار و درسم ازم دور میمونه، واااقعا سخته، نمیدونی چه عذاب وجدانی بهم وارد میشه و اصلا حس خوبی ندارم.

نمیخوام منصرفت کنم چون اگه بچه ببینه مادرش هم تلاش میکنه خیلی براش بهتره ولی این ساعت دوری واقعا سخته.

این تنها فرصت کاری خوبیه برات خدا گذاشته دامنت بچتم که با خصوصیاتی که تو گفتی پیش بقیه جاش امن و خوشحاله پس توهم خیالت راحته 🌹💞موفق باشی عزیزم مستقلی مبارکت باشه