2777
2789
عنوان

بعد میگم مقصر زنا هستن فحش میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 106 پست
اخه اصولا اینجا میگن زنا مقصر نیستن

گفتم که بستگی به ذات درون آدم داره ، من الان پارسال خدا شاهده بابام با یه زن در ارتباط بود بخدا بابام شده بود شیطان اصلا نمیخواست ما رو ببینه خب تو این قضیه ۱۰۰ درصد مقصر زنه س ولی خب من میبینم که گاهی مردا زن ها رو اغفال میکنن بهشون تجاوز میکنن که خب طبیعی تو این مورد مردا مقصر اند، بستگی به آدم داره هم مرد و هم زن اگه پاش بیوفته میتونن نابود کننده باشد تفاوتی هم قائل نیستم چون تو اجتماع بسیاری مسائل شبیه این دیدم

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول دارم حرفتوبا شوهرم میرم بیرونخیلی زیبا و قشنگ خوش تیپ بعد ۹۰ درصد دخترا رد میشن میخوان چشم شوهر ...

دقیقا منم همسر سابقم باهاش بیرون میرفتم نکاه زنها بهش منو اذیت میکرد.

باور کن بیشتر هم جنس خودمون مقصرند که این همه خیانت زیاد شده 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

من تو متن تاپیک از متاهل بودن ء مرد ۵۴ ساله نگفتمااصلا مجردچ ربطی دارهچرا همه چیو ب خیانت فقط ربط می ...

شما گفتید شوهر وقتی میره بیرون دخترا آویزونش میشن حق داره

چطور از دختر ۱۸ساله توقع دارید درست رفتار کنه و درست زندگی کنه، از مرد ۵۰ ساله توقع ندارید؟؟؟ 

[QUOTE=382836535]جدیدا خیانت رو شاخ و برگ احساسی و عاطفی دادن  میگن من خیانت نکردم تو هولم دادی اون بغلم کرد😂 ...[/QUOTE

در صورتی ک ارزش خودمونو بدونیم با هر نری نریم تو رابطه خیلی جامعه قشنگ تر میشه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اصلا اطراف من نه زن نه مرد خراب وجود داره ، ولی بیرون که میرم کور نیستم دارم میبینم چطور عشوه میان ب ...

شکر خدا که وجود نداره.

اطراف من هم نه. نه سمت خانوادهٔ پدری، نه مادری. هیچ کدوم از نوه‌ها. سمت فامیل همسر هم حتی یک مورد نبوده.

با دو تا تاپیک و چند تا درددل و دو تا دختر و پسر یا زن و مرد نادرست دیدن توی خیابون نباید که از اونهمه آدم پاک وفادار و متعهد چشم بپوشیم. اصلا دیگه اونجوری نمیشه زندگیو تحمل کرد. هنوز هم آدمهای خوب بیشترن. 

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
به جای محکوم کردن نرد و زن ها شخصیت خودتونو ارتقا بدید

👌🏻👌🏻👌🏻آفرین دقیقا 

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

شکر خدا که وجود نداره.اطراف من هم نه. نه سمت خانوادهٔ پدری، نه مادری. هیچ کدوم از نوه‌ها. سمت فامیل ...

ی سریا میگفتن اطراف من نیست شوهر ء من پاکه فلانه بهمانه

اما همون شوهرو من با خانوم دیگه دیدم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من طرف اقایونو نگرفتم. اقایون که کلا ذاتشون همینه. من حزفم اینه زن پا نده مرد هیچ غلطی نمیتونه بکنه. ...

ذات هیچ کس هرزگی نیست، آدم ها انتخاب میکنن هرز بپرن

برعکسش هم میشه گفت، اگه مرد نخواد هیچ دختری نمیتونه از راه به درش کنه

یه سوال دارم

حداقللل ۳ و نیم میلیارد زن وجود داره

حالا هر زنی هر غلطی کرد باید بگیم چون همجنس خودمونه مشکل نداره؟ چیزی بهش بگیم میشیم زن ستیز؟؟؟

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara