2777
2789
عنوان

بعد میگم مقصر زنا هستن فحش میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 106 پست

قبول دارم حرفتو

با شوهرم میرم بیرون

خیلی زیبا و قشنگ خوش تیپ 

بعد ۹۰ درصد دخترا رد میشن میخوان چشم شوهرمو  دربیارن انقدر نگاهش میکنن 

ببخشیدا کم مونده در بیارن قمبل کنن 

ب دوستم میگفتم واقعا نمیبینن زن ب این قشنگی داره کنارش راه میره 

ب خدا ی نیم نگاهم ب من نمیکنن فقط با چشماشون شوهرمو میخورن.

والا بابام ۵۵ سالشه 

با اونم میرم نگاهش میکنن  اونم نگاه معنی دار

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

اره یه ادم مزخرف سریع گزارش زد نزاشت بخونیم‌چی‌میگه. منم هکیشه گفتم مقصر اصلی زنها هستن وگرنه مردا ک ...

یه صفت تنوع طلب چسبوندن به مردا، ک همه کارهاشون با این توجیه بشه!

والا ماهم میتونیم تنوع طلب باشیم! ولی انسانیت داریم

خیلی عجیبه خود خانوم ها هم طرف آقایان رو میگیرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم ها خیلی خطرناک شدن

بخدا یکی بود مادر به دخترش خیانت کرد عاشق نامزد دخترش شد باهاش در ارتباط و دراخر پسر بجای دختر مادرو گرفت و مادر هم ازش باردار شد

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
اینکه میگن امنیت نیست واسه مرز هاست عزیزم شما که نمیری مرز توشهری واسه دزدی و اینا هم هر شهری ...

وای واقعاا ،  خیلی ممنون دلگرمی شد برام ، مرسی ازت 🫢❤️

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

یه صفت تنوع طلب چسبوندن به مردا، ک همه کارهاشون با این توجیه بشه!والا ماهم میتونیم تنوع طلب باشیم! و ...

من طرف اقایونو نگرفتم. اقایون که کلا ذاتشون همینه. من حزفم اینه زن پا نده مرد هیچ غلطی نمیتونه بکنه. عمق حرف منو متوجه بشین. 

ببخشید یعنی جای دیگه بی فرهنگن.اتفاقا به نظر من به تربیت خانوادگی ربط دارهعقده هاشون و اینکه چقدر ت ...

عزیزم من نگفتم بی فرهنگن      تربیت خانوادگی هم مهمه  تربیت جامعه هم مهمه    وقتی جایی چیزی عادی سازی بشه چه بخوای چه نخوای بیشتر مردم انجامش میدن     بعضی جاها این اتفاق ها عادیه مثل همین هایی که تو فضای مجازی فعالیت دارن بعضی جاها هم تابو مثل بعضی از خانواده های ایرانی 

البته که بی تقصیر نیستن. مردا که اکثرا هول شدن. ولی این هول بازیشون بخاطر چیه؟؟؟؟؟ این تنوع طلبیشون ...

مردی که با دیدن یه زن دست و پاش بلرزه به درد زندگی نمی خوره 

اگر یه مرد با لباس بد بیاد بیرون دیگه همه ی زنای متاهل  باید برن دنبالش بگن لباسش بد بود ما افتادیم دنبالش؟ 

وگرنه با همسر خودمون می موندیم 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 

جدیدا خیانت رو شاخ و برگ احساسی و عاطفی دادن 

میگن من خیانت نکردم تو هولم دادی اون بغلم کرد😂😂😂😂😂 راااااااحت خودشونو تبرئه میکنن 

خیانت چه زنش چه مردش،زِنا چه برای خانوما و چه برای اقایون کلا زشته و کثیف و حرامه 

مقصر هم جفتشونن 

درصد بندی نمیخواد 

ولی میشه جلوشو گرفت

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

ولی من از صحبت‌هاتون تا این صفحه این برداشتو نکردم.خب پس با این موافقید که هم مرد میتونه مقصر باشه، ...

مرد مقصره مقصره مقصره

اما این تقصیر کار تو هر سنی با هر شرایطی با وضعیت تاهل و تجرد با پول و بی پول کلی کشته مرده داره

این زور داره

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بله درسته 

واقعا کمی ارزش قائل باشییم 

چوب اینکار رو هم دخترای خوووب خونگی خانواده دار میخورن 

من ریا نشه ظاهرم ، باطنم ، خانوادم ،و .... خوب و مناسبه 

ولی بالای ۳۰ هستم مجرد 

پسرا پرتوقع شدن 

دلیلشم ، راحتی بعضی خانوماست ..‌البته راحتی نه ، بی بند و باری 

خانوما با راحت الوصول بودن ، نمیتونید دل پسر رو به دست بیارید 

من پسر فامیل میشناسم انواع و اقسام کارا رو کرد ، مسافرت با زن و ....

اخر سر هم رفت دختر فامیل چشم و گوس بسته گرفت ک سنش هم سن دخترش بود ...

یه عده ، زندگی منم خراب کردن 

خواستگار سنتی برام میاد ، افتضاح باید رد کنم 

مدرن هم اهل روابط پوچ هستن ، من اهلش نیستم 

ابن میشه دختر خوووب تا ابد مجرد میمونه 

💔

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏