2777
2789
عنوان

چه جوری با سیاست شدین

56 بازدید | 3 پست

ده روز پیش یه دعوای بدجور داشتم اون هی قشنگ و عامه پسند حرف میزد و همه تحسینش کردن و حمایتش کردن  

اون با آرامش هم جایگاه خودشو پیش بقیه بالابرد هم منو خراب کرد جلو اونا ، منم با عصبانیت و فحشایی که بهش دادم فقط خودمو ضایع کردم و بیشتر دستش بهونه دادم 

لعنتی اصلا عصبی نمیشد و خیلی ریلکس و با یه آرامش چندش آوری نگاهم میکرد و جواب میداد 

من خیلی ساده و بچگونه هم حرف میزنم هم عمل میکنم 

اصلا پیچیدگی و سیاست رفتاری ندارم و وقتی با یکی با سیاست مواجه می شم نمی تونم درست رفتار کنم 

و همیشه میبازم 

کامل سیاست و بد جنسی طرف مقابل رو می فهمم اما نمی تونم واکنش درست داشته باشم و شکستش بدم 

🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫

یه بخشیش ذاتیهاون ساید آرامشش یه بخشیشم تمرین کنی به دست میاد خشمتو کنترل کن مودبانه بجنگ

اخه با ادب و احترام ، خشمم خالی نمیشه و خیلی هم حرفام مصنوعی و خنده دار میشه اگه بخوام ادای آدمای آروم و ریلکس رو دربیارم 

🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه با ادب و احترام ، خشمم خالی نمیشه و خیلی هم حرفام مصنوعی و خنده دار میشه اگه بخوام ادای آدمای آر ...

همینه دیگه

شما هر چقد بخوای خشمتو اون وسط 

مخصوصا جلوی دیگران خالی کنی بده میشی عزیزم

حتی فیک اروم باش

هیچکس داد رو نمیشنوه عزیزم 

برد با اون آدم آرومست

بعدا خشمتو خالی کن

میتونین ماهی صدام کنین🎀