2789

جوکر و مافیا چی هستند که آنقدر تماشا میکنن

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوکر یه وسیله است تا برای یه مدتی از غم و غصه و استرس های زندگی فاصله بگیریم و کنار خانوادمون بخندیم و خوراکی بخوریم و گاها بازی هاشو خودمون انجام بدیم

مشکل داری؟

اگه بیای خاک قبر منو بو کنی بوی عشق به تورو میده انقدر که دوست دارم...

جوکر یه وسیله است تا برای یه مدتی از غم و غصه و استرس های زندگی فاصله بگیریم و کنار خانوادمون بخندیم ...

دقیقا

من تو گوشی میبینم ولی خانوادگی قسمت دوش نیومد انگار

قبضش خونه شما میاد؟

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

جوکر یه وسیله است تا برای یه مدتی از غم و غصه و استرس های زندگی فاصله بگیریم و کنار خانوادمون بخندیم ...

نه اصلا نمیدونم چیه فقط واقعا اسمش رو شنیدم

اونم الان خواستم بدونم که تو کتکم زدی

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
نه اصلا نمیدونم چیه فقط واقعا اسمش رو شنیدماونم الان خواستم بدونم که تو کتکم زدی

عجیبه برام کسی بعد این همه سال ندونه چیه😂🤦🏻‍♀️

تو غار زندگی میکری عزیزم؟!

اگه بیای خاک قبر منو بو کنی بوی عشق به تورو میده انقدر که دوست دارم...

عجیبه برام کسی بعد این همه سال ندونه چیه😂🤦🏻‍♀️تو غار زندگی میکری عزیزم؟!

خنده دار نیس من دیدم فقط خودشون دارن به خودشون میخندن بیننده اصلا نمیخنده حتی کامنت هارو هم خوندم همه مردم نوشته بودت چه بی نمک

خیلی بی ادب و بی حرمتی

هنوز یاد نگرفتی تا هزت سوال نپرسیدن دهنت رو باز نکنی

@niniyar‍ 

@ازسارابپرس‍ 

من یه سوال پرسیدم 

یه سری افراد بی ادب، به من بی حرمتی میکنن 

ممنون میشم تذکر بدین تا به این رفتار زشتشون بیشتر ادامه ندن

خب منم تا به حال مافیارو ندیدم اصلا نمیدونم بازیش چیه چه ربطی به غار زندگی کردن داره واقعا زشت نیست اینطوری حرف میزنید 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱