2777
2789
عنوان

تیرهوشان

273 بازدید | 23 پست

کسایی که اطراف منن اصلا نمیکنم چطوری بچشون قبول شده انگار می‌خوایم بخوریمشون خواهرم علاقه داره برای تیزهوشان بخونه

کسایی که بچه های خودتون یا دور برشون بچه های که مقطع نهم قبول شدن میشه بگین

شهر قبولی و معلم هایی که برای درسا داشتن رو چیا بود

؟؟؟

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")
نهم استعداد تحصیلیه و تحلیلیشیشم فقط تحلیلی.واسه تحلیلی اگه منبع بگیره خوبهواسه تحصیلی هم تست بزنه د ...

دنبال معلمم براش 

فکر نکنم بتونه خودش منابع رو درست بخونه 

زیست

شیمی

ریاضی

فیزیک

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنبال معلمم براش فکر نکنم بتونه خودش منابع رو درست بخونه زیستشیمیریاضیفیزیک

خب بستگی به سطح درسی خودش داره

معدل بالای ۱۹ می‌خواد ثبت‌نام

تحلیلی هم مهمه خیلی 

.She's somebody , not some body.  

دنبال معلمم براش فکر نکنم بتونه خودش منابع رو درست بخونه زیستشیمیریاضیفیزیک

اصلا اینا نیستتتت

کلا یه علوم و ریاضی و فارسی و دینی و مطالعات استعداد تحلیلیه

بفرستش قلمچی همش تست میزنه و میتونه نمودار پیشرفت و پسرفتشم ببینه

اگه واقعا استعداد داشته باشه قبول میشه

به خدا،چیزی به عنوان نیز هوشان وجود نداردتمام معلمهاوبچه‌های خودشون رو میبرم اونجاباید بری ببینی نه ...

تیزهوشان ربطی به پارتی نداره عزیزم از چیزی اطلاع نداری حرف نزن

سهمیه ای هست ولی اکثرا با تلاش خودشون قبول شدن 

بعدم تیزهوشان سه لول نسبت به بقیه مدارس عادی بالاتره چون تدریس و امتحان سخت تری دارن نسبت به بقیه

جالبه طرف انقد سعی و تلاش کنه قبول شه یکی بیاد بگه همش بچه پارتیا و سهمیه ایان

تیزهوشان ربطی به پارتی نداره عزیزم از چیزی اطلاع نداری حرف نزنسهمیه ای هست ولی اکثرا با تلاش خودشون ...

خانم اکثر فامیلهای ما معلم وبچه هاشون رو بردن،هیچ بالاتر نیستند فقط سهمیه وپارتی 

تو فشار نخور سهمیه باطل نشه

خانم اکثر فامیلهای ما معلم وبچه هاشون رو بردن،هیچ بالاتر نیستند فقط سهمیه وپارتی تو فشار نخور سهمیه ...

والا اون دیگه ربطش به شهر شماست

اونی که فشار میخوره تویی عزیزم که فقط با نظری که فامیلات دادن اومدی اینجا حرف میزنی

اره بابا تو سهمیه ای حتما که فکر میکنی بقیه مثل خودتن

دیگه ام ریپ نزن در حدی نمیبینم که بخوام جوابتو بدم

تیزهوشان اصن بدرد نمیخوره. درسایی که داریم میخونیم که چرت و پرتی بیش نیست همینقدرم که داریم میخونیم وقت تلف کردنه بعد بره تیزهوشان باید شبانه روز اون درسها رو به طور جدی تر و جزئی تر بخونه. هم به ادم فشار میارن هم فضاش و جوش خوب نیست مثلا امادگی دفاعی و دینی و اینا رو خیلی جدی میگیرن اصلا نمیذارن تقلب کنن. اون وقتی که میتونسته واسه درسای تخصصی بذاره رو باید بذاره واسه درسای چرت و پرت. بعدشم معمولا توی یه کلاس خیلی دانش اموز میذارن خیلیا از بعضی معلما ناراضی بودن میگفتن خیلی بد درس میداده ما نمیفهمیدیم. مدرسه غیر دولتی بره راحته امادگی دفاعی و اینا رو که اصلا لازم نیست بخونه معلماشم به اندازه ی تیزهوشان خوبن من خودم هر مدرسه ای رفتم نصف معلماش تو تیزهوشان هم تدریس میکردن مدرسه ی ما هم تدریس میکردن. امتحان سخت نمیگرفتن اما توی کلاس نمونه سوال تستی حل میکردن. خیلی از مدارس غیر دولتی حتی درسای چرت و پرتو تدریس هم نمیکنن فقط تمرکز رو میذارن روی درسای مهم امتحان هم یا نمیگیرن یا سوالارو میدن از قبل

والا اون دیگه ربطش به شهر شماستاونی که فشار میخوره تویی عزیزم که فقط با نظری که فامیلات دادن اومدی ا ...

شهرک تهران 

وتیزهوشان هم مالی نیست الان امسال کلاسهاشون سه برابر ظرفیت گرفته

خواهرمم تو مدرسه عادی وهم تو تیزهوشان درس میده والا میگه سطحش یکیه و هیچ تغییری تو درس دادنمون نمیدیم،تیزهوشان دیگه پز نداره اکثریت کلاس افغانی

رشته‌های تاپ تجربی ،مال سهمیه داراست حالا تو خودتو این وسط جر بده

تیزهوشان اصن بدرد نمیخوره. درسایی که داریم میخونیم که چرت و پرتی بیش نیست همینقدرم که داریم میخونیم ...

سطحش افتظاح ،خیلی درسهای بی اهمیت رو گنده می‌کنن ،کلاسهای چهل نفره ،معلمهای عادی،وقت حروم کردنه ولله

والا اون دیگه ربطش به شهر شماستاونی که فشار میخوره تویی عزیزم که فقط با نظری که فامیلات دادن اومدی ا ...

طبق تایپک های قبلی می‌ترسی نمرت اینقدر کمه بیرونت کنن ،کاشکی تو همون مدرسه عادی میخوندی،وتحقیر هم نمیشدی 

طبق تایپک های قبلی می‌ترسی نمرت اینقدر کمه بیرونت کنن ،کاشکی تو همون مدرسه عادی میخوندی،وتحقیر هم نم ...

اخه بدبخت انقدر فشار خوردی رفتی تاپیکامو بررسی کردی؟ این فقط یه نمرم بود که کم شد اونم بخاطر زمان 

به تو هم ربطی نداره که رفتی تاپیکای منو گشتی 

یبار دیگه ریپ بزنی میدم گزارشتو بزنن 

از فامیلای شما که با پارتی و سهمیه رفتن خیلی بهترم حتما اونا اینجورین که راجب بقیه اینجوری فکر میکنی