2777
2789

بچه ها شنبه امتحان داریم بعد پسر همکلاسیم که پریروز ازم خواستگاری کرده و منتظره جوابه اونم میاد یعنی قطعا منو میبینه به نظرتون چی بپوشم اینقدر درگیر اینا شدم هیچی هم نخوندم ممکنه بیوفتم 😂😂😑 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرت مانتو سفید با شلوار واید لگ خوب میشه ؟

واید لگ نپوش بگ بپوش سنگین تره

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

بنظرت مانتو سفید با شلوار واید لگ خوب میشه ؟

هه بنظرم نه. چون خیلی شیک و پیک هم نکن ک فکر کنه بخاطر اون این طوری تیپ زدی. چون واید لگ و مانتو کوتاه با صندل زیادی تو چشه بدرد هرجایی نمی‌خوره مثل کلاس و درس 

آخه تاحالا از نزدیک باهاش حرف نزدم خیلی میترسم میگم نکنه اون چیزی نباشم که فکر میکرده

نیم بگ بپوش زغالی خوبه با مانتو شومیزی‌ نسکافه آیی تو این مایه ها. یا نیم بگ آبی مانتو سفید

مرسی ممنونم بعد یه چیزی میگم چه جوابی بدم که هم سریع بله نگم هم نه نگفته باشم

بگو باید فکرامو کنم. یه هفتم فکر کن. خودتم جوابت نگو بزار خدش بیاد جلو. اگه گفت چرا دیر ؟ بگو سر گرم کارهام بودم ..

بگو باید فکرامو کنم. یه هفتم فکر کن. خودتم جوابت نگو بزار خدش بیاد جلو. اگه گفت چرا دیر ؟ بگو سر گرم ...

بعد به چیزی ممکنه شنبه خودش بیاد چیزی بگه آخه یه دختر دیگه رو واسطه کردن که به من بگه میگن خودش روش نشده 

یه چیزی بپوش که خودت راحت باشی و حس خوبی بهم دست بده، نه خیلی رسمی نه خیلی ساده. بیشتر تمرکزت رو بذار روی امتحان، لباس زیاد مهم نیست. اون که میاد ببینه، هیچی از اینا بزرگ نمی‌کنه. فقط یه لبخند بذار رو لبت و راحت باش.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

یه چیزی بپوش که خودت راحت باشی و حس خوبی بهم دست بده، نه خیلی رسمی نه خیلی ساده. بیشتر تمرکزت رو بذا ...

یه چیزی خیلی درگیرم این پسره به یکی از دخترا گفته که اون بیاد به من بگه حالا دختره گفت که مدت زیادیه که بهت علاقه داره همش نگرانه تو توی زندگیت کسی باشه اینا بعدش گفت اهل دوستی اینا نیست و شرایطش رو گفت منم گفتم فکر میکنم الان ممکنه شنبه خودش باهم حرف بزنه