بچه ها شنبه امتحان داریم بعد پسر همکلاسیم که پریروز ازم خواستگاری کرده و منتظره جوابه اونم میاد یعنی قطعا منو میبینه به نظرتون چی بپوشم اینقدر درگیر اینا شدم هیچی هم نخوندم ممکنه بیوفتم 😂😂😑
هه بنظرم نه. چون خیلی شیک و پیک هم نکن ک فکر کنه بخاطر اون این طوری تیپ زدی. چون واید لگ و مانتو کوتاه با صندل زیادی تو چشه بدرد هرجایی نمیخوره مثل کلاس و درس
یه چیزی بپوش که خودت راحت باشی و حس خوبی بهم دست بده، نه خیلی رسمی نه خیلی ساده. بیشتر تمرکزت رو بذار روی امتحان، لباس زیاد مهم نیست. اون که میاد ببینه، هیچی از اینا بزرگ نمیکنه. فقط یه لبخند بذار رو لبت و راحت باش.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
یه چیزی بپوش که خودت راحت باشی و حس خوبی بهم دست بده، نه خیلی رسمی نه خیلی ساده. بیشتر تمرکزت رو بذا ...
یه چیزی خیلی درگیرم این پسره به یکی از دخترا گفته که اون بیاد به من بگه حالا دختره گفت که مدت زیادیه که بهت علاقه داره همش نگرانه تو توی زندگیت کسی باشه اینا بعدش گفت اهل دوستی اینا نیست و شرایطش رو گفت منم گفتم فکر میکنم الان ممکنه شنبه خودش باهم حرف بزنه