2777
2789
عنوان

ی لحظه‌بیاین بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 129 پست
از روزی که رابطه داشتم یازده روز میگذره...آلن آزمایش نشون میده نه؟؟؟ امیدوارم مثبت باشه.... خیلی امی ...

ان شالله هر چی صلاحته بشه.

ماه اولی هنوز انقدر خودت و اذیت نکن‌.... من خودم سر یکی از بارداریام ۱۴ماه اقدام کردم 😁😁😁

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

تازه ماه اول اقدامی از استرس ۶ روز زودتر بی بی گذاشتن اشتباهه، اگه میخپای راحت باردار شی استرس نداشت ...

استرس ندارم... فقط می‌خوام بدونم باردارم یا نه...اکه نیستم راحت به زندگیم ادامه بدم و بهش فکر نکنم... چون خیلی از چیزا رو رعایت میکنم...

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اِلهی‌و رَبّی مَن لی غَیرُک؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا چهارده روز نشده .... تازه یازده روز شد

نباید آزمایش میدادی ، میذاشتی چند روز دیگه باز بی بی میذاشتی، الانم ناامید نشو چند روز دیگه یکی دیگه بذار اصلنم نگران نباش یکی دوماه اینور اونور هیچ فرقی نمیکنه بالاخره میان پدر آدمو درمیارن🤧

نمیخوام ناامیدت کنم انشالله مثبتهولی این علایم رو قبل پریودی من دارم هرماه

منم دارم خواهررر... ولی هیچ وقت از تایم تخمک گذاری نداشتم ...اونم هرروز... عادی نبود برام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

استرس ندارم... فقط می‌خوام بدونم باردارم یا نه...اکه نیستم راحت به زندگیم ادامه بدم و بهش فکر نکنم.. ...

اره باباهمش ادم بلاتکلیفه.خیلی بلاتکلیفی بده ولی بلخره میفهمی که مجبوری عادت کنی 

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان زوده منم مثل توبودم ۷یا۸ روز مونده به پریودم بی بی زدم منفی بود چقد گریه کردم خودمو کشتم شوهرم ...

اخی عزیزم... چقد قشنگ... امیدوارم منم سال دیگه همینو به اقدامی ها بگم... برام دعا کن... خیلی ناراحتم😭😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله مثبتخبرش بهمون بده

اره حتما.... شوهرم رو گفتم بره جواب آزمایش رو بگیره 😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای خیلیا آخه جواب داده بود قبل موعد🥲🥲🥲بی بی چک حتی هاله هم ننداخت که امیدوار شم

خب دليل بر حامله نبودنت هم نيس منفي بودنش شايد لقاحت ديرتر تشكيل شده حالا كه ازمايش دادي استرس نداشته باش تا جوابش اماده بشه انشاءالله كه خيره عزيز

اخی عزیزم... چقد قشنگ... امیدوارم منم سال دیگه همینو به اقدامی ها بگم... برام دعا کن... خیلی ناراحتم ...

توکل کن به خدا قشنگم هرچی خیره و خوشیه برات پیش بیاد عزیزدلم ❤️❤️❤️

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
ان شالله هر چی صلاحته بشه.ماه اولی هنوز انقدر خودت و اذیت نکن‌.... من خودم سر یکی از بارداریام ۱۴ماه ...

وای چقد سخته چشم انتظاری.... انشالله هرچی برام خیره پیش بیاد و اگر خیر هم نیست خیر بشه و پیش بیاد

.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای خیلیا آخه جواب داده بود قبل موعد🥲🥲🥲بی بی چک حتی هاله هم ننداخت که امیدوار شم

بعدن برو دوباره نگاش کن ببین ننداخته

گاهیم مثبت میشه ولی مثبت نیست

بهر حال بارداری درنمیزنه بالگد میاد تو

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35