سلام خانوما... من اینماه اولین ماه اقدامم بود و تو تایم تخمکگذاریم که حدود یازده روز قبل بود اقدام کردیم و از حدود چهار پنج روز بعد گرفتگی زیر شکم و کمر درد و ترشح داشتم و دو روزه که درد سینه هم بهش اضافه شده... علاوه بر اینا خستگی دائمی و خواب آلودگی هم دارم... امروز صبح بی بی چک گذاشتم ولی منفی بود... خیلی اعصابم خورده و حالم بد شده... شیش رو. هم مونده به پریودم... بنظرتون به بی بی چک اعتماد کنم؟
الان زوده منم مثل توبودم ۷یا۸ روز مونده به پریودم بی بی زدم منفی بود چقد گریه کردم خودمو کشتم شوهرم گف یه بار دیگع اسم بچه بیاری پیشم خودت میدونی روز پریودم ازصبح نشستم هزاربارررررفتم سرویس ببینم پریود شدم یان بی بی چک داشتم خونه ۱روز ازموعدم گذشته بود ولی شوهرم قسم داده بود یه هقته صبرکن من طاقت نیوردم تااون رف سرکار من بی بی زدم وخیلی کمرنگ هاله انداخت فسقلمم الان روپام خوابه
آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند..... آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂
آخه تو نینی سایت خوندم خیلیا براشون مثبت سده بود...منم گفتم من که اینهمه علائم و دارم پس برا منم نشو ...
دقیقا از روزی ک رابطه داشتی ۱۴روز بگذره نشون میده اما زودتر ن
از روزی ک رابطه داشتی هم ۱۰روز بگذره ازمایش نشون میده
من سر بارداری اولم ۵روز از پریودم گذشت نشون داد
سر بارداری سومم ۳روز ب پریودم نشون داد😑
فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم.... بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....
آخه تو نینی سایت خوندم خیلیا براشون مثبت سده بود...منم گفتم من که اینهمه علائم و دارم پس برا منم نشو ...
هرکسی فرق میکنه، بستگی به دوره های پریودی و زمان تخمک گذاری هر کسی داره،.بهر حال بدونی تخمک گذاریت کی بوده ۱۴ روز بعدش بی بی چک میتونه نشون بده، بازم این برا من اینطوری بوده نمیدونم برا بقیه چطوریه
تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم.... بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....