2777
2789
عنوان

ی لحظه‌بیاین بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 129 پست

الان زوده منم مثل توبودم ۷یا۸ روز مونده به پریودم بی بی زدم منفی بود چقد گریه کردم خودمو کشتم شوهرم گف یه بار دیگع اسم بچه بیاری پیشم خودت میدونی روز پریودم ازصبح نشستم هزاربارررررفتم سرویس ببینم پریود شدم یان  بی بی چک داشتم خونه ۱روز ازموعدم گذشته بود ولی شوهرم قسم داده بود یه هقته صبرکن من طاقت نیوردم تااون رف سرکار من بی بی زدم وخیلی کمرنگ هاله انداخت فسقلمم الان روپام خوابه 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین همه اینا میتونه علائم پریودی باشه میتونه علائم بارداریم باشه.شماوقتی باردارمیشی که کلا بیخیالش شده باشی.بعضی وقتاادم بااین علائم گول میخوره

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رفتم آزمایش هم‌دادم... تو آزمایش هم نشون نمی‌ده ؟

زوده بنظرم 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بیشتر ببینید
آخه تو نینی سایت خوندم خیلیا براشون مثبت سده بود...منم گفتم من که اینهمه علائم و دارم پس برا منم نشو ...

دقیقا از روزی ک رابطه داشتی ۱۴روز بگذره نشون میده اما زودتر ن 

از روزی ک رابطه داشتی هم ۱۰روز بگذره ازمایش نشون میده 

من سر بارداری اولم ۵روز از پریودم گذشت نشون داد

سر بارداری سومم ۳روز ب پریودم نشون داد😑

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

دقیقا از روزی ک رابطه داشتی ۱۴روز بگذره نشون میده اما زودتر ن از روزی ک رابطه داشتی هم ۱۰روز بگذره ا ...

از روزی که رابطه داشتم یازده روز میگذره...آلن آزمایش نشون میده نه؟؟؟ امیدوارم مثبت باشه.... خیلی امیدوار شدم... 😭😭😭😭

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اِلهی‌و رَبّی مَن لی غَیرُک؟  

آخه تو نینی سایت خوندم خیلیا براشون مثبت سده بود...منم گفتم من که اینهمه علائم و دارم پس برا منم نشو ...

هرکسی فرق میکنه، بستگی به دوره های پریودی و زمان تخمک گذاری هر کسی داره،.بهر حال بدونی تخمک گذاریت کی بوده ۱۴ روز بعدش بی بی چک میتونه نشون بده، بازم این برا من اینطوری بوده نمیدونم برا بقیه چطوریه

موعدت

اصلا خوندی من چی نوشتم دوست عزیز😑😑😑

نیازی نیست از موعد بگذره 

یکبار دیگ پیاما من و بخونید

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

هرکسی فرق میکنه، بستگی به دوره های پریودی و زمان تخمک گذاری هر کسی داره،.بهر حال بدونی تخمک گذاریت ک ...

نه بابا چهارده روز نشده .... تازه یازده روز شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزيز صبر كن از موعدت بگذره بعد بي بي بزار الان ك زوده

برای خیلیا آخه جواب داده بود قبل موعد🥲🥲🥲بی بی چک حتی هاله هم ننداخت که امیدوار شم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقا از روزی ک رابطه داشتی ۱۴روز بگذره نشون میده اما زودتر ن از روزی ک رابطه داشتی هم ۱۰روز بگذره ا ...

نه عزیز ادماباهم فرق دارن خودم ۵روز بعد اقدام نشون داد

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40