2777
2789
خستم دیشب بیدار بودم ۲ ۳ ساعت خوابیدمکلاس دارم بعدم برای بعدش ایده ای ندارم احتمالا باید برم جایی

خسته نباشی عزیزم 

امیدوارم به هرچی میخوای برسی 💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناهاربخورمبرم حموم روشوربزنم به صورتم بعدبیام بیرون بخور آب گرم بگیرم بعدماسک ماست وجودوسربزارمبعد ل ...

به سلامتی ❤

برات حرف دیگران مهم نباشه خسته نباشی ❤

نه حرف بدی نبود 

تو دوتاتاپیک اخرم گفتم داستانشو

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

امروز دانشگاه نداشتم از صبح تونستم به کارهای خونه ام برسم و همینطور ی دل سیر با پسرم بازی کنم (روزای ...

اوه خسته نباشی 

یکم دیگه خونرو مرتب کنم و جارو بزنم البته برق رفته برای جارو زدن باید منتظر باشم برق برگردهبرم حمومد ...

از الان میگم خسته نباشی 

اوه خسته نباشی

قربونت کلا روال زندگیم یمدته همینه امسال سال اخر دانشجو معلمیمه ۲۲ سالمه بچم از وقتی بدنیا اومد بیشتر ازینکه پیش من باشه طبقه پایین با مادرشوهرمه 😂 منو شوهرم صبح و شب با همیم بچه اونجاست ، شوهرمم این هفته شیفتش عوض شد جای همکارش وایستاد وگرنه با ساعت کلاس من یکیه و هردو ۶ غروب کارمون تموم میشه میایم خونه ، پلیسه