2777
2789
عنوان

افسردگی

86 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من احساس میکنم وقتشه دارو مصرف کنم نمیدونم تصمیمم درسته یا ن مثلا قبلا آدم درس خوانی بودم الان رقبتی ندارم به خدا به جون کندن دو خط نمیخونم احساس شادی ندارم یادمه پارسال کارای خونم سختم بود باز بهتر شدم .به نظرتون دکتر برم فلوکستین داروی خوبیه واقعا احساس نشاط میده عصبی نمیکنه خیلی  احساس ناامیدی میکنم من دختر قوی بودم اما حالا که اوضاع بهتره انکار توان روحیم کمتر شده قبلا تو بدترین شرایط قویترین بودن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تصمیمت درسته از این رو به اون رو میشی خیالت راحت برو دکتر

به خدا پارسال برا استخدامی خوندم نمیدونی به چه سختی جون کندن اصلا از درس بدم میا منی که عاشق درس بودم 

به خدا پارسال برا استخدامی خوندم نمیدونی به چه سختی جون کندن اصلا از درس بدم میا منی که عاشق درس بود ...

من حتی نمیتونستم غذا بخورم اشتهام صفر خوابم بهم ریخته بود زیر چشام سیاه بود..درس خوندن که سهله... خیلی وضعم داغون بود با دارو کاملا اوکی شدم 

existing is exhausting 

من حتی نمیتونستم غذا بخورم اشتهام صفر خوابم بهم ریخته بود زیر چشام سیاه بود..درس خوندن که سهله... خی ...

عزمزمه جسارتا چه دارویی من نظرم رو فلوکستین چون هم استرس دارم مخصوصا روز مصاحبه اذیت شدم هم عصبی میشن زودرنجم حوصله هیچ کس ندارم آدمای دورمو محدود کردم البته این یه قلم حق میدم خودم اکثرشون عاقل نیستن حوصلشونو ندارم .ولی الان این درس برام مهمه درآمد ندارم از طرفیم یه دوره ای خیلی زحمت کشیدم برای همین ناراحتم .هیچ وقت فکر نمیکردم تو 30 سالگی به دارو فکر کنم .

منم عین تو بودم 

خسته ادم و عالم

شاید خنده دار بنظر بیاد

ولی از وقتی قرصهای ویتامین میخورم حالم عالی شده پر انرژی و شاد 

قرص اهن و جوشان و زینک و امگا سه و دی ووو اینا منظورمه

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

عزمزمه جسارتا چه دارویی من نظرم رو فلوکستین چون هم استرس دارم مخصوصا روز مصاحبه اذیت شدم هم عصبی میش ...

ببین دارو رو روانپزشک بهت میده اونی که مناسبت باشه بگرد بهترین دکتر شهرتون پیدا کن وقت بگیر سرخود ک نباید دارو بخوری 

existing is exhausting 

منم عین تو بودم خسته ادم و عالمشاید خنده دار بنظر بیادولی از وقتی قرصهای ویتامین میخورم حالم عالی شد ...

منم چون رژیم میگیرم امگا3 و آهن میخورم بقیه رو ن تنبلیم میا