2777
2789
عنوان

خانومای چادری و محجبه میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 33 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی معتبره و مجموعه خیلی بزرگی هم هست حتی اپلیکیشن هم داره ولی احتمالا جنسشون خیلی بده

خب دیگه پس

من خودمم در جریان قیمتا نیستم چون نمیخرم مامانم میدوزه برام ولی این قیمتو آخرین بار اوایل دهه نود از مامانم شنیدم الان میلیونیه پارچه😐💔

مطمئنی سه میلیون و پونصد نبوده ؟؟

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

کلاه برداریه امکان نداره چهارمتر دستمال اشپزخونه میشه ۴۰۰ تازه بازارروزمیده متری ۱۰۰ تومن دیگه یه چا ...

آره واقعا تازه برا چادر الان خیاطا ۲۰۰ تومن فقط دستمزد میگیرن دیگه پارچه اش بماند

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

کلاهبرداریه بابا 

من تجربه خرید چادر زباد داشتم 

دیجی کالا به شدت چادراش خوبه و قیمت عالییی داره 

و باسلام هم خیلی چادراش خوبه و قیمت مناسب هست فقطحواسب باشه قرفه برتر باشه

عبایی از  ۸۰۰ یا ۷۰۰ شروع میشه

دانشجویی۶۰۰ احتمالا 

زیر این دیدی شک کن 

توی این قیمت واقعا از جنس چادر و ضخامت(پشتش پیدا نباشه) راضی بودم مخصوصا دیجی کالا

عزیزم از فروشگاه های معتبر بخر اینا جنسشون ضعیفه که قیمتش مناسبه چادرا بالای ۵۰۰تومان هست

لطفااااا آقایون سایت درخواست دوستی نفرستن اگرم دیدم تاپیک میزنم تا کاربریش بترکونن،متاهل و متعهد

وا معلومه عزیز سرکاریهجنسش بد نیست اصلا کلا جنسی بهت مکیدنسرکاریه

نه معتبره فک کنم 

۹۰۰بودن تخفیف زده 

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

مطمئنی سه میلیون و پونصد نبوده ؟؟

اره مطمئنم 

نهصد و خورده ای بوده ک تخفیف زده ...

حتما جنسش بده،من امسال خریدم۲۵۰۰

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..