2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

531 بازدید | 20 پست

پارسال من و هم عروسم تقریبا باهم زایمان کردیم خواهرشوهرام اومدن برا کادو وهدیه بیشتر به پسر اون دادن ودخترمن خیلی کمتر الانم خواهرشوهرم زایمان کرده بازم ازکادو دخترمن بیشتر واقعا نمیدونم چرا اینجوری میکنن با بچه هم ایجوری الان خیلی ناراحتم 

یه  ذره گیج شدم نفهمیدم

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خوب شماهم جبرران کن دیگه..پسرمن که بدنیا اومد خواهرشوهرم یک هقته بعداومد دیدنم..منم بعدزایمانش ۱۰روز بعدرفتم..شوهرمم نذاشتم بره..گفتم ببینم خوبه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

کی بشه یه ذره سطح فرهنگ بره بالا

من نمیدونم.. 

کی بشه بفهمیم

دل شکستن هنر نیست،

من نمیدونم....

چقددددددد حرص بوخورم من آخه😒😒

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
خوب شماهم جبرران کن دیگه..پسرمن که بدنیا اومد خواهرشوهرم یک هقته بعداومد دیدنم..منم بعدزایمانش ۱۰روز ...

شوهرم حرف گوش نمیده چکار کنم الان بچه هاشون هفته دیگه عروسی میکنن

شوهرم حرف گوش نمیده چکار کنم الان بچه هاشون هفته دیگه عروسی میکنن

دقیقا مثه شوهر من ماخونه خریدیم خواهر شوهرم حتی ی توک پا نیومد بگه مبارک نباشه شوهرم میگه توام بعدا نده اما میدونم بعدا زیرش میزنه تازه پررو شوهر دیونش دیروز زنگ زده شوهرم ۶تومن بریز تو کارت خواهرت میخوام ماشین بخرم دیشبم تاپیک زدم تا خود صبح نخوابیدم 

دقیقا مثه شوهر من ماخونه خریدیم خواهر شوهرم حتی ی توک پا نیومد بگه مبارک نباشه شوهرم میگه توام بعدا ...

آره همینه باید محبت کنی محبت نبینی.والا من ازشون حالم بهم میخوره نمیدونم چکار کنم.عیدم بیاد باید برم خونه پدرشوهرم هی بیان ببینمشون