2777
2789
بله کسی که مصرف میکنه چ علائمی داره

والا هرچی فکر میکنم علائم خاصی بنظرم نمیرسه ،برای ترک بنظرم خیلی میتونه مفید باشه بشرطی که اندازه من انقدر طولانی نشه و زیر نظر دکتر باشه،البته برای ترک اعتیادهای سنگین برای تریاک و اینجور اعتیادها بنظرم اشتباهه سمت متادون رفتن

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

والا هرچی فکر میکنم علائم خاصی بنظرم نمیرسه ،برای ترک بنظرم خیلی میتونه مفید باشه بشرطی که اندازه من ...

یعنی هیچی اذیتتون نمیکنه که بخاید تلاش برای ترک کنید؟ خانواده هم مساله ای با این قضیه ندارن؟ یعنی چیزی اذیتشون نمی کنه؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یعنی هیچی اذیتتون نمیکنه که بخاید تلاش برای ترک کنید؟ خانواده هم مساله ای با این قضیه ندارن؟ یعنی چی ...

ببینید ابجی گلم ۱۵ سال پیش من برای چند سال کراک مصرف میکردم کراک حدودا ده برابر هروئین و مرفین تخریب داره اون موقع متادون اصلا مواد به حساب نمیومد وقتی من شروع کردم به شربت خوردن خانواده کلی تشویق هم میکردن خانومم حتی مواظب بود نکنه من نخورم شربت رو ،حتی بهم میگفتن فکر کن مثل اونایی که فشار خون دارن یا تیروئید دارن تا اخر عمر باید دارو مصرف کنی شربط رو تا اخر عمر بخور منم همونطور که شما هم گفتید ۳ سی سی کم میخورم این مقدار اصلا و ابدا حس نشئگی یا حس خاصی بهم نمیده فقط نخوردنشه که حالم بد میشه من میشناسم کسی رو که در روز ۷۰ سی سی میخوره اون به نیت نئشه شدن با متادون هست که میخوره والا من اوایل ترکم ۱۸ سی سی بیشتر نمیخوردم ،یعنی موقع ترک کراک اگه من بیشتر از این شربط میخوردم اصلا اذیت هم نمیشدم  ولی سعی کردم نصبتا کنترل شده باشه

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

یعنی هیچی اذیتتون نمیکنه که بخاید تلاش برای ترک کنید؟ خانواده هم مساله ای با این قضیه ندارن؟ یعنی چی ...

حالا من میتونم یه سوال بپرسم ازتون؟

شما اطلاعات متادون رو از کجا اوردین و چرا

حالا من میتونم یه سوال بپرسم ازتون؟شما اطلاعات متادون رو از کجا اوردین و چرا

من نامزد سابقم اعتیاد به متادون داشت. یکماه بعد عقدم متوجه میشم. که انکار میکرد که من مصرف کننده نیستم و تفننیه وگرنه چطور تستم برا ازدواج منفی شد و این داستانا .اونموقع اصلا اسم متادون هم به گوشم نخورده بود. تازه باهاش آشنا شده بودم. چند سال پاش موندم و عروسی نکردم و کل جهیزیه من  استفاده نکرده قدیمی شد هی منتظر که ترک کنه هی منتظر منتظر. انواع کلینیکا بردمش . اونم فقط وعده میداد و هربار تستش مثبت میشد. دیگه اخرا به سه تا ۴۰ رسید که از اونم مطمینم بیشتر بوده . علایمش خستگی و بی انرژی بودن و خواب زیاد. تعریق سرد و ناله تو خواب یبوسمت مزمن و کبد چرب و…  همه میموندن با این دز مصرف چطوری سر کار میره. البته شغل خیلی خوبی داشت شاید بخاطر درآمد بالاش انگیزه میگرفت نمیدونم. ولی واسه من و زندگیش که قدم برنداشت. دیگه بریدم و پذیرفتم که حل نمیشه و  جدا شدم . الانم با قرص ضدافسردگی سرپام . ولی خداروشکر راضیم .  با صداقت جلو نیومد ، من باز پاش موندم و خواستم کمک کنم . ولی حتی یکبار هم تلاش نکرد . حالا یا تلاش نکرد یا نتونست . نمیدونم دیگه  .انشاالله شمام سلامت باشین و مسیرتون روشن باشه

من نامزد سابقم اعتیاد به متادون داشت. یکماه بعد عقدم متوجه میشم. که انکار میکرد که من مصرف کننده نیس ...

ابجی گلم معلومه شما خانوم بسیار خوبی هستید از هر نظر امیدوارم همیشه خوش و خوشبخت باشید ،شما عاقلانه برخورد کردین ،بهش فرصت دادین و برای اینکه برگرده تلاش کردین وقتی نشد جدا شدین،واقعا به پدر و مادراتون حسودیم شد که چطور همچین دختر عاقلی و متینی تربیت کردن ،شک نکنید اینده خوب و قشنگی در انتظارتونه یعنی راستش رو بخاید شما یکی از اون دختر خانوم هایی هستید که دنیا بدهکار بهش یه زندگی خوشگل رو،خیلی مواظب خودتون باشید و خیلی قدر خودتون رو بدونید ،نمیدونم عجیبه برام انگار من میشناسمتون انگار نه انگار که غریبه هستید ،خلاصه تمام حرفایی که زدم از ته دلم بود ابجی گلم،

خوشبخت باشی ابجی گلم

خدانگهدارت باشه