2777
2789
و منی که امروز ریاضی داشتم خداییش پ...‌‌‌‌‌.........اره شدم از بس که سوالات سخت بودن اصن تو مغزم نمی ...

کلاس هشتمی یاد خودم افتادم کلاس هشتم واسه اولین بار ریاضی رو افتادم و تجدید شدم واسه شهریور ولی تک ماده زدم  😂 چقدر بد بود ولی خب میتونی تک ماده بزنی اگه افتاده باشی 

کلاس هشتمی یاد خودم افتادم کلاس هشتم واسه اولین بار ریاضی رو افتادم و تجدید شدم واسه شهریور ولی تک م ...

سیستر دعا کن خوب بشم

دارم از استرس میمیرم

لعنت خدا و لعنت خدایان امون بر ریاضی باد😭😭😭😭

برای موفقیتم تو درسام دعا کنید براتون ی صلوات میفرستم💚💚🙏🙏

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سیستر دعا کن خوب بشمدارم از استرس میمیرملعنت خدا و لعنت خدایان امون بر ریاضی باد😭😭😭😭

ایشالا خوب میشی خاهری استرس نگیر معلما دلشون نمیاد بندازنتون 😍❤ 

ایشالا خوب میشی خاهری استرس نگیر معلما دلشون نمیاد بندازنتون 😍❤

به خدا ظالمترین معلمای دنیا مال ماها هستن

نوبت اول معدلم شد ۱۴

به خدا ظالمترین معلمای دنیا مال ماها هستننوبت اول معدلم شد ۱۴

شما خوبین ب من هشتم داد ۴.۵ خدا ازش نگذره اون روزا مجازی بودیم چقدر کلیپ براش درست میکردم میفرستادم😂

[QUOTE=382826392]شما خوبین ب من هشتم داد ۴.۵ خدا ازش نگذره اون روزا مجازی بودیم چقدر کلیپ براش درست میکردم میفرستادم ...[/QUOTE

وات🤣🤣🤣🤣

پس بگو من جزو زرنگای کلاسم🤣🤣🤣🤣

کلاسمون نمره های ریاضی همه زیر ۵ هستیم هممون ۳۴ نفریم یکی از اون یکی تنبل تریم 

و کلاس ناخلف مدرسه  شناخته شدیم همه بهمون میگن شرورای کلاس شهید دقایقی

خیلی حال میده نه 😂😂😂😂

خداییش خیلی حال میده

امروز سر امتحان ریاضی 

دختره سر کلاس از ۲۰ تا سوال و چهار صحفه دو سوال از یه صحفه رو نوشت برگه رو داد به خانوم گف من همینقدر بلد بودم رف بیرون از کلاس

خداییش خیلی حال میدهامروز سر امتحان ریاضی دختره سر کلاس از ۲۰ تا سوال و چهار صحفه دو سوال از یه صحفه ...

خب شهریور سخته دوباره باید درس بخونه وقتی بقیه بچها دارن از تابستون لذت میبرن😂💔

خب شهریور سخته دوباره باید درس بخونه وقتی بقیه بچها دارن از تابستون لذت میبرن😂💔

اره واقعا

تنها راه اینه یا  خانواده و فامیلام طایفم اوکی شم باهاشون برم تو کار شوت...ی🤣🤣🤣