ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
لا به لای وسایلم چیزهایی هست که نه به کارم میان، نه دلم میاد دور بندازمشون، تو سرم هم همین وضعیت حاکمه، گذشتهای رو حفظم که نه میتونم فراموشش کنم، نه دوست دارم مرورش کنم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
شما دیدین اطرافتون کسی که عینکی باشه و اینطوری شده باشه؟
من خودم عینکی بودم بله متاسفانه باعث گود رفتن اطراف چشم میشه
لا به لای وسایلم چیزهایی هست که نه به کارم میان، نه دلم میاد دور بندازمشون، تو سرم هم همین وضعیت حاکمه، گذشتهای رو حفظم که نه میتونم فراموشش کنم، نه دوست دارم مرورش کنم
بعضیا میگن باعث گودی و سیاهی میشه. به خاطر همین پرسیدم
ربط ب ژن داره ، اون ب خاطر گذشت زمان و سن
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...